Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό loutrakiblog: Απανωτές ληστείες στο Λουτράκι – Άνοιξαν τρία μαγαζιά

- Advertisement -

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία μαγαζιά του Λουτρακίου “χτύπησαν” ληστές αυτό το τριήμερο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, άγνωστος αριθμός δραστών, “χτύπησε” σε τρία μαγαζιά της πόλης. Στο πρώτο (που βρίσκεται στην παραλία του Λουτρακίου) απλώς έσπασαν τη τζαμαρία, χωρίς να καταφέρουν να μπουν στο κατάστημα (μάλιστα, βρέθηκαν και αίματα στο συγκεκριμένο μαγαζί), στο δεύτερο (που βρίσκεται ακριβώς δίπλα) κατάφεραν και πήραν αλκοολούχα ποτά, ενώ δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς το τρίτο μαγαζί που “χτύπησαν” ήταν mini market το οποίο βρίσκεται σε άλλο σημείο της πόλης, μακριά από τα δύο καταστήματα της παραλίας.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανοχυρωτη πολη το Λουτρακι. Η αστυνομια δεν εχει προσωπικο να φυλαξει σωστα την πολη, και εχουμε γινει ερμαιο στις ορεξεις των γυφτεων και περιθωριακων στοιχειων. Σπανε μαγαζια για να παρον την ταμειακη και μικροπραγματα. Δεν κολονουν πουθενα. Και απ΄οτι εμαθα ειναι γυφτοι απο Αθηνα που τους φιλοξενουν στα Εξαμιλια. Και το καλυτερο? Ο βασιλιας τους εδω δεν μπορει λεει να κανει τιποτα επειδη ειναι απο αλλου!!! Να γελας και να κλαις μαζι. Καληνυχτα Ελλαδα.

  2. Η αστυνομία για να βγάλει τις πινακίδες και τα δόντια του κοσμάκη το προηγούμενο καλοκαίρι και προσωπικό διέθεσε και μία χαρά τα κατάφερε, να παίξει το παιχνίδι του πολιτικά άφρων.
    Να τα λέμε όμως και αυτά 8:40 π.μ. εδώ στο δημοκρατικό μας λουτράκι blog!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog