Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πριν από λίγο: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Λουτράκι

- Advertisement -

Πριν από λίγα λεπτά, στην διασταύρωση των οδών Μάτση και Καραϊσκάκη, έγινε μια σφοδρή σύγκρουση οχημάτων…

Ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου που κινούνταν επί της οδού Καραϊσκάκη, πιθανότατα δεν είδε την ξεθωριασμένη πινακίδα του Stop που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο και συνέχισε την πορεία του νομίζοντας ότι έχει προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο που κατέβαινε την οδό Μάτση.

Ευτυχώς, από τη σύγκρουση, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμ, αφού βρε παιδιά (με αφορμή μια παρόμοια ανάρτηση που κάνατε πριν λίγους μήνες με τροχαίο με μηχανάκι στο ΙΔΙΟ σημείο) οι αρμόδιοι άλλαξαν ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΠ επί της Καραϊσκάκη όπως έρχεσαι από τη μεριά του ρέματος (το οποιο δεν ήταν τόσο φθαρμένο και στο κάτω κάτω δεν έρχονται και πολλά αυτοκίνητα από εκεί) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ δηλ. αυτό στην τελευταία σας φωτο, τι περιμένετε;;…..

  2. Παιδιά μην λέτε κουταμάρες. Υπάρχει λόγος που το STOP έχει διαφορετικό σχήμα από τις υπόλοιπες πινακίδες. Υπάρχει λόγος που δίνεις εξετάσεις για να πάρεις δίπλωμα οδήγησης. Υπάρχει λόγος που η οδήγηση είναι θέμα και κρίσης. Έλεος πια με τους ηλίθιους που τους φταίνε όλοι εκτός από τον εαυτούλι τους!

  3. Εχει γεμίσει ο τόπος νε ηλίθιους που παραβιάζουν τα STOP και τα κόκκινα φανάρια…Αλλά έχουν ιδέα απο οδήγηση; Με φακελλάκι έχουν πάρει το δίπλωμα οι περισσότεροι!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog