Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θοδωρής Πέτρου: Καταγγελία για το κόστος των αρμάτων του καρναβαλιού των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Το θέμα του κόστους των αρμάτων που παρέλασαν στους Αγίους Θεοδώρους έθιξε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Πέτρου. Όπως χαρακτηριστικά είπε, “Πώς γίνεται το ίδιο άρμα, να το νοικιάζει ο δήμος Πατρέων 300 ευρώ και εμείς, να το νοικιάζουμε μαζί με άλλα δύο συνολικά 4.300 ευρώ;”…

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΡΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!ΧΘΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ…ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ…..ΚΥΝΗΓΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ!!!

  2. Ο ΠΙΟ ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

  3. Κύριε Πέτρου γιατί δεν ρωτάς τι έγιναν τα 60000 της φιλαρμονικης.Σε κάθε ερώτηση ο ένας ξεχνάει και ο άλλος φουντώνει. Να δούμε τι θα πουν, Εισαγγελέας δεν ακούει.

  4. επιτελους καποιος να τους τα πε ι,να βγει η αληθεια να μαθουν ολοι,τι γινεται πισω απο την πλατη μας.συγχαρητηρια νεαρε!

  5. κύριε Πέτρου, "αλίμονό" σας αν δεν βάλετε υποψηφιότητα για δήμαρχος Λουτρακίου στις επόμενες εκλογές. Έχετε ήδη εξασφαλίσει την ψήφο 4 ατόμων της ιδίας μου της οικογενείας και είμαστε υπερήφανοι να σας το ανακοινώσουμε ενθαρρύνοντάς σας να το πράξετε.

  6. 8:44 με το που εφτασες στο δημαρχειο μπηκες να γραψεις;;;χαχαχαχαχα αντε ξεκινα τη μερα σου σωστα, παρε ενα χαρτι υπεγραψε την παραιτηση σου και ξεκουμπισου επιτελους μαζι με την παρεα σου να ανασανει η πολη!!!

  7. Πολυ σωστά να πάτε στον εισαγγελέα, και
    οχι μεταξύ σας, αν θέλετε να γίνει κάτι
    σωστό, ωστε να φύγουν να μην τους
    ξαναδούμε. ΕΛΕΟΣ

  8. Η κ. Θεοδώρου από δίπλα απλώς στολίζει την αίθουσα με την παρουσία της? Δεν θα διοργανώσει καμία νέα αιμοδοσία?

  9. Θόδωρε, πρόσεχε λεβέντη μου. Θα σε πολεμίσουν λυσσαλέα γιατί τους ξεβρακώνεις δημόσια και αντιτίθεσαι στα οικονομικά τους συμφέροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog