Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

- Advertisement -

Το φανάρι στη Λεωφόρο Αθηνών (το κόκκινο μόνο), στη διασταύρωση προς τη Σχολή Μηχανικού, δεν λειτουργεί…

Μεγάλη προσοχή, λοιπόν!!

Ελπίζουμε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό !

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο το φανάρι βλέπετε εσείς;
    Το άλλο το μπουζόκλειδο που έχει ανεβάσει το αγροτικό του, πάνω στο πεζοδρόμιο και το έχςι κλείσει τελείως δεν το βλέπετε;
    Δεν γινόμαστε άνθρωποι ρε οτι και να γίνει!

  2. Το φανάρι απο Λουτράκι προς Αθήνα που αλλάζει τοσο γρήγορα ειναι εγκληματικο στο ίδιο σημείο.Ειναι ευτυχημα που δεν εχουμε δυστύχημα εως τώρα.Αμεση κινητοποίηση των αρχων ωστε να δημιουργηθεί προειδοποιητικο φαναρι οπως ειναι και στο αλλο ρεύμα κυκλοφορίας.Οταν θα λειτουργήσει το καινούργιο σχολείο στο γήπεδο δίπλα να δείτε πόσα τροχαία θα έχουμε.Ντροπη στον κατασκευαστή και σε αυτούς που δεν το διορθωσαν.

  3. Κ καλα αυτος που το εβαλε επανω στο πεζοδρομιο….να βγαλουμε μια φωτο οταν σταματανε με αλαρμ στη μεση της δεξιας λωριδας επι του δρομου δηλ για να "πεταχτουν"να παρουν τον καφε….κ πιο μπροστα ειναι αδειος ο χωρος….δεν αλλαζουνε ποτε σαν λαος αφου δεν υπαρχει κ σωστη αστυνομευση….

  4. Σας συστήνω να διαβάσετε μια ανάρτηση πιό πάνω με θέμα ένα σήμα ΣΤΟΠ που έχει ξεθωριάσει και δεν διαβάζεται . Θα καταλάβετε πως σκεφτόμαστε δώ στο Λουτράκι και πως οδηγούμε. Μετά τα γαιδούρια πήραμε αυτοκίνητα αλλά ακολουθούμε τις ίδιες οδηγικές συνήθειες. Αν παρκάρει κάποιος "ξένος" παράνομα θα του κρεμάσουμε κουδούνια αλλά εμείς οι "εκλεκτοί" μπορούμε να παρκάρουμε όπου μας γουστάρει γιατί …..είμαστε ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog