Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κορινθία: Αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει τον άνθρωπο που έριξε φόλες σε σκυλιά

- Advertisement -

Η Μ.Κ.Ο. «Ζωόφιλοι εν δράσει», που δραστηριοποιείται στο Κιάτο Κορινθίας δίνει αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει τον δράστη, ο οποίος δολοφόνησε με φόλες σκυλιά της περιοχής…

Στην ανακοίνωση της επικήρυξης αναφέρονται τα εξής: «500 ΕΥΡΩ για ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που ΘΑ μας ΟΔΗΓΗΣΕΙ στον ΔΟΛΟΦΟΝΟ. Η οργάνωση «Ζωόφιλοι εν δράσει» ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΕΙ τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους που έσπειραν για ακόμα μία φορά τον θάνατο στον Δήμο Σικυωνίων και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης του Κιάτου.

Τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πόλης μας, είναι σχεδόν όλα ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ με πολύ κόπο από ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ εθελοντές. Αυτό που γίνεται είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και διαπράττεται από άτομο επικίνδυνο και διαταραγμένο.

ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ και μπορώ να σας δηλώσω με σιγουριά ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. Τα άτομα που κακοποιούν ανυπεράσπιστα πλάσματα, δεν αργούν να εκφράσουν τη βίαιη και αποτρόπαια συμπεριφορά τους και απέναντι σε άνθρωπο, αν δεν το έχουν ήδη κάνει.

Αν τον καλύπτετε θα το ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ… ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ αν γνωρίζετε κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην σύλληψη του, επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6944292475 και 6979798691

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog