Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υποχρεωτική η καταβολή του δώρου Πάσχα – Πότε δίνεται

- Advertisement -

Οι εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να καταβάλουν το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους το αργότερο μέχρι τις 12 Απριλίου 2017, αφού η καταβολή του είναι υποχρεωτική και άρνηση χορηγήσης του, συνοδεύεται από κυρώσεις….

Σε αρκετές περιπτώσεις όμως και παρά το ότι υπάρχουν βαρύτατες κυρώσεις, εργοδότες δεν καταβάλουν το δώρο του Πάσχα, ενώ σύμφωνα με συνδικαλιστικούς φορείς οι εργαζόμενοι δεν προχωρούν σε σχετική καταγγελία υπό το φόβο της απόλυσης.

Εξάλλου τη Μεγάλη Εβδομάδα ή ακόμα και νωρίτερα αναμένεται να καταβληθεί το δώρο και από τον ΟΑΕΔ και στους ανέργους που λαμβάνουν τακτικό επίδομα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στους μισθωτους και τους συνταξιουχους που ειναι οι ραχοκοκκαλια της κοινωνιας διτι αν δεν εχουν αυτοι χρηματα δεν κινειται η αγορα τα εχετε κοψει τα δωρα και τα επιδοματα απο το 2010 εσεις του ιδιωτικου τα παιρνεται μεχρι σημερα και παραπονιεσται και απο πανω ξερετε απο το 2010 μεχρι σημερα ποσα χρηματα εχει χασει ο καθε μισθωτος συνταξιουχος που του τα εχουν κοψει απο το 2010 ολα αυτα εκατομυρια ευρω για αυτο μη παραπονιεσται εσεις του ιδιωτικου ουτε και να λετε συνεχεια οτι δουλευεται εσεις για να μην πεθανουν οι μισθωτοι και συνταξιουχοι και ολο λετε την πληρωνεται εσεις αντι για αυτους γιατι αν δεν εχουν λεφτα αυτοι οι 2 κανεις δεν θα ερθει να ψωνισει απο τις επιχειρησεις σας να το καταλαβετε καλα αυτο και να μην τους ξανακατηγορησεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog