Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Την τελευταία στιγμή έμαθαν οι αντιδήμαρχοι ότι θα τους αλλάξει ο Γκιώνης

- Advertisement -

Κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή κράταγε κλειστά τα χαρτιά του ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σχετικά με τις αλλαγές που θα έκανε στους αντιδημάρχους…

Μέχρι και την Κυριακή το πρωί, ελάχιστοι γνώριζαν τις αλλαγές που θα γίνονταν. Οι πληροφορίες του loutrakiblog.gr, αναφέρουν ότι ενώ οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι είχαν ενημερωθεί για τις αλλαγές, οι πρώην δεν γνώριζαν τίποτα μέχρι το πρωί της Κυριακής και τη συνάντηση πριν το συμβούλιο που είχε ο Δήμαρχος με την ομάδα.

Γι αυτό και μόλις ανακοίνωσε ο Δήμαρχος τα νέα πρόσωπα, το ενδιαφέρον όλων εστίασε στους δύο αντιδημάρχους που αντικαταστάθηκαν.

Η αντίδραση του πρώην, πλέον, αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Θανάση Γεωργίου, ήταν να αναφέρει στην ομιλία του μεταξύ άλλων ότι θα προτιμούσε η ανακοίνωση να βγει στη δημοσιότητα με έναν άλλον τρόπο.

Θυμηθείτε την ομιλία του:

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σωτήρης Νικολάου, δεν θέλησε να πάρει το λόγο, ούτε ανέφερε κάτι για την αντικατάστασή του από το Σπύρο Ράτη, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει στο εξής.

Είναι δεδομένο, πάντως, ότι η διαδικασία αντικατάστασης των αντιδημάρχων, ποτέ δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν και αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για τους Δημάρχους, γιατί συνήθως οι δυσαρεστημένοι (και αυτοί που αντικαταστάθηκαν και αυτοί που περίμεναν ότι θα αντικαταστήσουν και δεν χρησιμοποιήθηκαν), βρίσκουν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν τον συνδυασμό, ως ένδειξη δυσαρέσκειας προς το πρόσωπο του επικεφαλής.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τα φτιαξε τα κολληταρια η αντ αυτου μονη παιζει μπαλα στο λουτρακι εδω κρατησε προεδρο τον πιπιλ.απο τους πιο γραφικους προεδρους και χωρις ιχνος προσφορας στο χωριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog