Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό loutrakiblog: Τι αλλαγή έγινε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου;

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr, η επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και μέχρι στιγμής διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, Αγγελική Θεοδώρου, “υποβαθμίζεται” σε αναπληρώτρια διευθύντρια…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κυρία Θεοδώρου κατέχει το βαθμό της διευθυντού ιατρού.

Νέα διευθύντρια στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr, αναλαμβάνει η κυρία Δημάκου Παναγιώτα, οδοντίατρος.

Άραγε, ο λόγος της “υποβάθμισης” της κυρίας Θεοδώρου, είναι πολιτικός;

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως πρέπει να ψάξετε αν η κυρία Δημάκου προηγείται, με βάση τα προσόντα της, από την κυρία Θεοδώρου. Μόνο έτσι θα είναι αντικειμενική η πληροφόρηση.

  2. Τι χειρότερο κεντρο υγείας που εχω πάει . Εύχομαι να μη χρειαστεί να ξανα παω. Για μια άπλη συνταγογράφηση είναι καλα ,παραπέρα ομως οχι. Την. Περασμένη εβδομάδα πηγα πρωτη φορα για σοβαρό λόγο και χρειάστηκα να κανω ένα επείγον τηλεφώνημα γιατί ειχα αφήσει το μωρο σπίτι, ζήτησα απο στην υποδοχή να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο και η απάντηση ηταν ενα ξερό "οχι". Απαράδεκτη συμπεριφορά απαράδεκτος χώρος γεμάτος ελλείψεις

  3. Γιατί να είναι πολιτικός ο λόγος βρε παιδιά? Μα σε όλα πρέπει να βλέπουμε παρασκήνιο? Αν η κυρία θεοδώρου δεν είναι σε θέση να οργανώσει σωστά και αποτελεσματικά μία απλή αιμοδοσία με ευρεία ανταπόκριση του κοινού, γιατί να είναι ικανή για μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά ζητήματα?

  4. επιτέλους. Ή πολιτική ή κέντρο υγείας και οχι μόνο για αυτή την περίπτωση αλλά και για όλες τις άλλες, όπως και διευθύντρια σχολείου και αντιδήμαρχος (περασμένων σημοτικών αρχών στους Αγίους).

  5. Συγχαρητηρια στην κυρια Δημακου.Πραγματι ειναι θεμα διδικασιων του ΕΣΥ.Η κυρια Θεοδωρου εαν θεωρει οτι αδικηθηκε εχει δικαιωμα να κανει ενσταση.Δεν καταλαβαινω την απαξιωση της οδοντιατρου.

  6. Φαντάζομαι ότι ο νόμος επιτρέπει σε οδοντίατρο να γίνει Διευθυντής.
    Η κυρία Δημάκου είναι μία εξαιρετική οδοντίατρος και πολύ καλός άνθρωπος. Αυτό τα λέει όλα.
    Συγχαρητήρια και καλή δύναμη να έχει στο δύσκολο έργο της. Και ελπίζω να μην τρώει πισώπλατες μαχαιριές.

  7. 2:16 μ.μ. Το πως φεροτανε τις περισσοτερες φορες σε ανθρωπους που πηγαιναν να γραφουν φαρμακα η να κλεισουν ραντεβου την εχεις ακουστα η οχι μαλλον εσενα θα σου φεροταν καλα για τις πλεκεις το εγκωμιο οτι ηταν καλη

  8. ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΙ!!!!

  9. Τα έξι χρόνια ενός γιατρού διευθυντή είναι λίγα τα 2 ή 3 χρόνια ενός οδοντιάτρου επειδή μάλλον κοντεύει να συνταξιοδοτηθεί είναι πολλά; Θα λύσει όλα τα προβλήματα που δεν έλυσε η κα Θεοδώρου;

  10. Προς θεου λιγοι αξιοι ανθρωποι επιστιμονες εχουν μεινει σ αυτο τον τοπο.Το εχει βαστιξει.με νυχεια και δοντια αξιοπρεπως.Δεν γνωριζω την οδο τιατρο αλλα αυτη την εποχη θελει ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

  11. ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

  12. 10:43 μ.μ. θα τα λύσει. Ή έστω θα λύσει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από όσα…δεν έλυσε η κ. Θεοδώρου, τρομάρα της, που ήθελε μεγαλεία!

  13. 7:33 μ.μ. τί αηδίες είναι αυτές?! Ο γιατρός δηλαδή θεωρείται συνταγματάρχης ενώ ο οδοντίατρος ταγματάρχης? Ή μπας κι ο γιατρός αντιστράτηγος ενώ ο οδοντίατρος δεκανεύς? Πού σε πετύχαμε εσένα??????

  14. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος! Έτσι και η κα Δημάκη θα κριθεί κι αυτή, όταν λήξει η θητεία της. Άλλωστε ουδείς έχει συμβόλαιο ότι είναι ισόβιος, ας δοκιμαστούν και άλλοι. Επιπλέον το ότι είναι οδοντίατρος ίσως της δίνει και ατού στο θέμα διοίκηση.

  15. 6:50 μ.μ. εγώ είμαι κτηνίατρος. Αν και πιο κάτω από τον γιατρό και οδοντίατρο, γιατί όχι? Να πάρω τη θέση και έλα να μου κάνεις σεφτέ!!!!

  16. Αν το κέντρο υγείας ήταν επιχείρηση της κ. Θεοδώρου το ίδιο θα συμπεριφέρονταν; Σε αγνώστους ο τρόπος της δεν ήταν ο καλύτερος. Άν όμως ήσουν παράγοντας Λουτρακίου δεν ίσχυε αυτό. Υπηρεσιακή η κυρία όπου ήθελε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog