Σε λίγο καιρό, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την παραίτησή του για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και το loutrakiblog.gr, έψαξε και βρήκε τι κάνει σήμερα ο πρώην επικεφαλής και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών, Δημήτρης Στάμου…

Ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Στάμου, είναι μέλος των Επιτροπών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, της εκλογικής συνεργασίας, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Στάμου, ανήκει στον τομέα επικοινωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με άλλα 12 μέλη (Αθανασόπουλος Παύλος, Αναστόπουλος Τάκης, Αργυρός Γιάννης, Γερουλάνος Παύλος, Γιαννακοπούλου Νάντια, Καρύδης Δημήτρης, Κονδύλης Χαράλαμπος, Μαργαρίτης Θόδωρος, Μελέας Γιώργος, Μωραΐτης Θάνος, Ράπτη Συλβάνα, Στάμου Δημήτρης, Χρηστίδης Παύλος.

Μάλιστα, πριν από τρεις ημέρες, έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Πολιτικού Εργαστηρίου για την Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία της Δημοκρατικής Αριστεράς με θέμα «Ευρωπαίοι Τράμπ; Γίνονται αυτά εδώ;», με συντονιστή τον Γιώργο Σιακαντάρη, ομιλητές τους δημοσιογράφους: Παύλο Τσίμα, Νόνη Καραγιάννη και Περικλή Δημητρολόπουλο και παρέμβαση από την καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης Βασιλική Γεωργιάδου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Στάμου, είχε παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. “Λόγοι αμιγώς προσωπικοί και επαγγελματικοί που περιλαμβάνουν δραστηριότητες αν όχι τυπικά ασυμβίβαστες, τουλάχιστον ασύμβατες, με αναγκάζουν να διακόψω την άσκηση των καθηκόντων του Δημοτικού Συμβούλου. Η συνέχισή τους, θα μου προκαλούσε ανεπιθύμητες δεοντολογικές συγκρούσεις και θα αποτελούσε παραβίαση απαρέγκλιτων για μένα αρχών και αξιών”, είχε ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 15 Μαΐου 2015, υποβάλλοντας την παραίτησή του.