Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Τι κάνει σήμερα ο Δημήτρης Στάμου;

- Advertisement -

Σε λίγο καιρό, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την παραίτησή του για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και το loutrakiblog.gr, έψαξε και βρήκε τι κάνει σήμερα ο πρώην επικεφαλής και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών, Δημήτρης Στάμου…

Ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Στάμου, είναι μέλος των Επιτροπών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, της εκλογικής συνεργασίας, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Στάμου, ανήκει στον τομέα επικοινωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με άλλα 12 μέλη (Αθανασόπουλος Παύλος, Αναστόπουλος Τάκης, Αργυρός Γιάννης, Γερουλάνος Παύλος, Γιαννακοπούλου Νάντια, Καρύδης Δημήτρης, Κονδύλης Χαράλαμπος, Μαργαρίτης Θόδωρος, Μελέας Γιώργος, Μωραΐτης Θάνος, Ράπτη Συλβάνα, Στάμου Δημήτρης, Χρηστίδης Παύλος.

Μάλιστα, πριν από τρεις ημέρες, έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Πολιτικού Εργαστηρίου για την Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία της Δημοκρατικής Αριστεράς με θέμα «Ευρωπαίοι Τράμπ; Γίνονται αυτά εδώ;», με συντονιστή τον Γιώργο Σιακαντάρη, ομιλητές τους δημοσιογράφους: Παύλο Τσίμα, Νόνη Καραγιάννη και Περικλή Δημητρολόπουλο και παρέμβαση από την καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης Βασιλική Γεωργιάδου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Στάμου, είχε παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. “Λόγοι αμιγώς προσωπικοί και επαγγελματικοί που περιλαμβάνουν δραστηριότητες αν όχι τυπικά ασυμβίβαστες, τουλάχιστον ασύμβατες, με αναγκάζουν να διακόψω την άσκηση των καθηκόντων του Δημοτικού Συμβούλου. Η συνέχισή τους, θα μου προκαλούσε ανεπιθύμητες δεοντολογικές συγκρούσεις και θα αποτελούσε παραβίαση απαρέγκλιτων για μένα αρχών και αξιών”, είχε ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 15 Μαΐου 2015, υποβάλλοντας την παραίτησή του.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παραίτηση για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους;
    Δηλαδή αν είχε εκλεγεί δήμαρχος μετά από λίγο θα είχε παραιτηθεί για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους;
    Σε ποιους νομίζουν ότι τα λένε;
    Πες καλύτερα, δεν με επιλέξατε δήμαρχο και σας γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και φεύγω.
    Από τέτοιους πατριώτες που μας αγαπάνε γέμισε ο τόπος…

  2. Μεγάλε εγινες ΠΑΣΟΚ και ΡΗΜΑΔ τώρα ; Καλά ρε μπουμπουκάκι μου με την υποστήριξη του συριζα δεν κατέβηκε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές;

  3. φίλε 6:09 ο Σταμου δεν ειπε ποτε οτι ειναι ΣΥΡΙΖΑ, συνεργαστηκε μαζι του στις δημοτικες εκλογες. Μην ξεχνατε οτι πρωτη η ΔΗΜΑΡ εδωσε το χρισμα στην Πρωτοβουλία.

  4. Όταν τα έλεγα αυτά επώνυμα…
    Και συγκεκριμένα τον είχα ρωτήσει τότε γιατί έφυγε από τον Παύλου (ΝΔ)….
    και ποτέ δεν πήρα απάντηση τότε…!
    Κάποια αρχισυριζάκια –γνωστά του τόπου, μου είχαν έγραφαν τότε το έξεις :
    Είσαι σκουριασμένο μυαλό, και λες ανοησίες…!
    Ας μου απαντήσουν και τώρα, έστω και αργά πως τα έλεγαν αυτά, ανώνυμα βέβαια-πάντα…..
    Και ξέρουν ποιος είμαι…..

  5. Ναι εγώ τα έλεγα ο Μπετό….
    Να πάρει και αυτός λίγο οντότητα..

    Είμαστε κι εμείς που λέμε ευθέως, και με όνομα αυτό που συσκεφτόμαστε, πιστεύουμε, νοιώθουμε…
    Και προτιμούμε να κερδίζουμε αντιπάθειες παρά ψευτοκολητούς..
    Έτσι είμαστε και σε οποίον αρέσουμε..

    ΥΓ Όμως δικαιωνόμαστε στο βάθος χρόνου…!
    Και ας μας λένε μερικοί ορθογράφοι ότι κερδίσαμε οντότητα από αυτούς..!!

  6. Οι Αγιοθοδωρίτες ψήφισαν την πρωτοβουλία πολιτών με συντριπτική πλειοψηφία έναντι των υπολοίπων και το τραγικό είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπούνται (μετά και την ανεξαρτητοποίηση του κ. Πέτρου) από κανένα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είχα τοποθετηθεί και πριν λίγο καιρό στο φιλοξένο μπλόκ σας ότι οι έδρες παραδίδονται όταν διαφωνείς και συμπληρώνω ότι γιαυτό θα έπρεπε να επιληφθεί μετ' επιτάσεως και η αρχηγός της παράταξης. Οσο για τον Δημήτρη ας τον κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος (για τα δημοτικά δρώμενα), οι ευθύνες τους πάντως είναι μεγάλες.

  7. καλως τον τρακα!!καιρο ειχα να σε δω απο τις εκλογες!!!!που εισαι τωρα στο γραφειο του τσιπρα στη βουλη και ανησυχησες τι κανει η πρωτοβουλια;;;;

  8. 9:17 μ.μ. από τη μία τα αρχισυριζάκια, από την άλλη τα αρχιπρασινοφρουράκια. Είστε σε κόντρες πλέον? Επώνυμες ή ανώνυμες?

  9. 1:29 π.μ. όχι, γιατί οντότητα κέρδισες ως ανθυπίλαρχος. Αυτό δεν το αμφισβητεί ουδείς στο πάλαι ποτέ κραταιό πρασινοφρουράδικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog