Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποιός θα σπάσει αυτό το Άβατο των Εξαμιλίων που έχει σε ομηρία την Κόρινθο;

- Advertisement -

Oι κάτοικοι των Εξαμιλίων χρόνια υποφέρουν απο την συντριπτική πλειοψηφία των Ρομά που κατοικούν στον οικισμό-άβατο, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει αποτελεσματικά.
Το ίδιο υποφέρουν και οι νομοταγείς ρομά απο τους συγχωριανούς τους…

Τον ίδιο φόβο όμως ζούν και οι ντλιβεράδες της Κορίνθου όταν παίρνουν παραγγελία για τα Εξαμίλια.

Με την ψυχή στο στόμα πάνε μέχρι την πλατεία στα Εξαμίλια και εκεί παραδίδουν το φαγητό.
Ομως χθές το βράδυ ντελιβεράς απο το number 1, έπεσε θύμα αδίστακτων ρομά, που τον σταμάτησαν, τον απείλησαν με όπλο, του έκλεψαν το φαγητό και όσα λεφτά είχε πάνω του και προσπάθησαν να του αρπάξουν και το μηχανάκι, αφού βέβαια πρώτα τον κτύπησαν.!

Πριν λίγες ημέρες θύμα παρόμοιας ληστείας είχε πέσει και κάτοικος της περιοχής που τον κτύπησαν άσχημα οι ληστές.

Τα Εξαμίλια πολλά χρόνια τώρα αποτελούν ΑΒΑΤΟ και παρά τις οργανωμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας ανθούν όλες οι μορφές παραβατικότητας.

Η ανεχτικότητα της κοινωνίας ακόμα και των αρχών έχει διογκώσει την εγκληματικότητα με αποτέλεσμα να είναι απαγορευτικό να πλησιάσει κανείς την περιοχή ακόμα και αστυνομικά όργανα.
Το δελτίο παραβατικότητας του Αστυνομικού τμήματος Κορίνθου, έχει καθημερινά κρούσματα παραβατικότητας απο κατοίκους ή φιλοξενούμενους στο άβατο των Εξαμιλίων.

Κάτι ψευτο-αριστεροί θα πούν ότι η κρίση αύξησε την εγκληματικότητα!
Γιατί; κόπηκαν οι δουλειές στον οικισμό και έπεσαν ανεργία;
Μην κοροιδεύομαστε.

Η ανοχή έχει κάνει ανεξέλεγκτη την κατάσταση.

Οσο ο οικισμός των Ρομά, ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά απο το κέντρο της Κορίνθου, παραμένει άβατο η κατάσταση θα χειροτερεύει.

Την ημέρα η πόλη πλημμυρίζει ζητιάνους ακόμα και με μωρά ημερών στα χέρια και τα βράδια όποιον πάρει ο χάρος…!

Το δημοκρατικό δικαίωμα να ζούν ανεξέλεγκτοι με τον δικό τους τρόπο μπορούν να το εξασκήσουν μακριά απο τις πόλεις και χωρίς να ενοχλούν ή να τρομάζουν μία ολόκληρη κοινωνία
Οι ψευτο-προοδευτικοί αυτού του τόπου μας έπεισαν χρόνια τώρα ότι οι Ρομά, μπορούν να παίρνουν σκανδαλωδώς κάθε επίδομα και κάθε βοήθημα, έχουν δικαίωμα να μην δουλεύουν και να εξασκούνται στην κλοπή κάθε αγαθού επειδή είναι διαφορετικοί…!

Η κατάσταση είναι στο κόκκινο και το ξέρουν πολύ καλά οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές και το ερώτημα είναι πότε θα επικρατήσει στα Εξαμίλια ο νόμος;

Ποιός θα σπάσει αυτό το Άβατο που έχει σε ομηρία την Κόρινθο;

streetlife1.blogspot.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κλασική αντιμετώπιση των κορόϊδων φορολογούμενων νομοταγών υποζυγίων. Από σένα θέλουν μόνο να δουλεύεις και να τους πληρώνεις .Απο τους ρομά και όλους τους υπόλοιπους της ίδιας συνομοταξίας θέλουν μόνο τα ψηφαλάκια τους.Κατα τα άλλα αφού πληρώσεις και δουλεύεις ,βγάλε το φίδι απο την τρύπα μόνος σου .Με σένα θα ασχολούμαστε?

  2. Γιατί η colour youth δεν οργανωνει μια συναντηση στα Εξαμιλια ωστε να αναβαθμιστει και η περιοχη? Την σνομπαρουν? Οριστε λοιπον, ετησια συναντηση-παρελαση των colour youth στα θαυμασια Εξαμιλια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog