Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγώστη: Οι αντιδήμαρχοι αλλάζουν, οι δρόμοι παραμένουν ίδιοι….

- Advertisement -

Πολλά είναι τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής, αφού εδώ και δύο χρόνια ο δρόμος είναι γεμάτος λακκούβες..
΄Οπως μας λένε οι κάτοικοι ο δήμος έχει ρίξει λίγο χαλίκι με πίσσα κάποιες φορές, αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, αφού με το πρώτο νερό της βροχής θα φύγει. και όπως βέβαια λέει και ο σοφός λαός μας, τίποτα πιο μόνιμο από το προσωρινό…

Μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που μας έστειλαν οι αναγνώστες μας ότι ο δρόμος είναι αρκετά επικίνδυνος.

Οταν δε, οι λακκούβες σκεπαστούν με νερό από τη βροχή γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος κυρίως για τους οδηγούς μοτοσικλετιστές.

Πρόκειται λοιπόν  για το δρόμο του  Εκκλησιαστικού Λυκείου.

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε ότι αυτή η οδός απέχει μόλις 200-300 μέτρα από τη Λεωφόρο Αθηνών και είναι πολυσύχναστη  διότι αρκετοί συμπολίτες μας μένουν ή δουλεύουν εκεί.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν ειναι μονο η εκκλησιαστικη οδος, ειναι και η γερανειων χαλια και ο γερμανικη δρομος σε αθλια κατασταση επισης ! οποιο αμαξι σπασει ο λογαριασμος να παει στο δημο . Το να ριχνουν χωματακι για να μπαλωσουν δεν ειναι λυση ! παει και ο αλλος ο μπομπος ο μικρος και το παιζει μορφη οτι εχει λυσει τα προβληματα της πολης με το να κραταει αφισες για τις συναυλιες . πιο εξω απο τη πολη δεν παει κανεις τους να δει την κατασταση αλλα και μεσα στη πολη τα ιδια χαλια .Σπασμενα τσιμεντενια παγκακια στους πεζοδρομους με τα σιδερα να εξεχουν ,για τη παραλια τι να πεις αστο ! Παρατημενα ολα .
    ανικανοι !

  2. ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ . ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ Η ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ .

  3. Οποιος εχει προβλημα με την "μεση του"να παει στον δρομο της σχολης μηχανικου ,αχρηστοι ο κοσμος θελει λυση στα μικρα προβληματα της καθημερινοτητας του και σεις σκοτωνοσαστε για μια καρεκλα !!!

  4. μπας και τις αφήνει επίτηδες ο δήμαρχος για να μπει να κρυφτεί σε μία από αυτές αν στραβώσουν περισσότερο τα πράγματα και αντιδράσει ο κόσμος?

  5. … η πλάκα είναι ότι στην ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ μένει ο Σάκης και έχει το μαγαζί ο Ρουμελιωτης,φανταστείτε αφού δεν κάνουν τίποτα εκεί τι συμβαίνει αλλού.

  6. ενταξει ασ δουμε τον κωστακη τι μπορει να κανει παιδια ερχετε καλοκαιρι καντε συμβουλιο να παιρνουν πινακιδεσ στη βενιζελου ελεοσ πρεπει να βγουν τα εξοδα ρε φτιαξτε τη παραλια αντε σοβαρευτητε επιτελουσ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog