Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι

- Advertisement -

Έγινε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι…

Ο προαχθείς σε υποστράτηγο προηγούμενος διοικητής κος Μηνάς Παπαδάκης ύστερα από παραμονή ρεκόρ για τέσσερα χρόνια στην Σχολή Μηχανικού μετατίθεται στο ΓΕΕΘΑ και νέος διοικητής αναλαμβάνει ο ταξίαρχος(ΜΧ) Ηλίας Αρσένος.

Ο ταξίαρχος (ΜΧ) Μηνάς Παπαδάκης υπηρέτησε πραγματικά και διοίκησε την Σχολή Μηχανικού επί τέσσερα χρόνια με πάρα πολύ ζήλο και πάθος ,τιμώντας έτσι τον Ελληνικό Στρατό και τον όρκο που έδωσε.

Πρόκειται για έναν σεμνό αλλά και δυναμικό άνθρωπο, έναν άξιο αξιωματικό, που τιμά το στράτευμα.

Αγαπήθηκε από όλους εντός του στρατοπέδου αλλά κυριότερα από τον κόσμο της Κορινθίας του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και στο νέο πόστο του.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και στον νέο διοικητή και να σταθεί κι εκείνος αντάξιος του μεγάλου έργου του απερχόμενου διοικητή.

Πηγή: protinews.blogspot.gr

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαίρετος αξιωματικός από Ανθλγός σαν υπαρχηγός της τάξης του και εκπαιδευόμενος στην ΣΜΧ από το 1988, Ηλία καλώς ήρθες, καλή δύναμη είμαι σίγουρος για την επιτυχημένη θητεία σου ως επικεφαλής πλέον στην ιστορική Σχολή μας!!!

  2. Κανα έργο θα κάνουν σαν μηχανικό που είναι η μόνο δεξιώσεις; Αυτός ο δρόμος που οδηγεί στην σχολή μηχανικού είναι ντροπή!

  3. 7.00 ..να ζητησεις ευθυνες απο αυτους που ψηφισατε !οι δρομοι ανηκουν στο δημο .οχι στο στρατο.Δεν φτανει που εδωσαν κομματι του στρατοπεδου για να οικονομησουν αλλοι με τα ραλυ ..θα κανουν και εργα που οφειλει να φτιαξει ο δημος ?

  4. Σωστά, διότι ως φωτογραφίες αναγνωρίζω μόνο αυτές στρατιωτικού περιεχομένου αφού ανάλογος ήταν και ο λόγος της τελετής. Αν ήταν παρόντες ο τσόγκας ή ο γκιώνης και πως ήταν ντυμένοι, ποσώς με ενδιαφέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog