Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απόπειρα εμπρησμού στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη

- Advertisement -

Επιχείρηση των ανδρών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκεται σε εξέλιξη στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά…

Οι αστυνομικοί αφού ερεύνησαν τον χώρο, εντόπισαν γκαζάκια τα οποία δεν εξερράγησαν και προσπαθούν να τα απομακρύνουν με ασφάλεια.

Το κέντρο της Κηφισιάς παραμένει αποκλεισμένο, ενώ δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία στους δρόμους από το «Ζηρίνειο» έως την πλατεία της Κηφισιάς για την ασφάλεια των πολιτών.

skai.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στην πυρά, διότι κάθε βιβλίο που αναφέρεται στους Έλληνες ως έθνος, πρέπει να καταστραφεί. Η φασιστερά θα γράψει νέα "δημοκρατική" και "αντικειμενική" ιστορία, αρχής γενομένης από τα σχολεία!

  2. Αλήτη Τουρκόσπορε που γράφεις για Φασιστερά !!

    Αφού είσαι ΕΧΘΡΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ να πας να ζήσεις αλλού !!

    Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    Οι ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, πακιστανοί και άλλες συμμορίες που ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ να ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ .

    ΚΑΙ οι ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ….

  3. δε θελει κ πολυ μυαλο για να καταλλαβει κανεις οτι το εκαναν οι ιδιοι οι δεξιοι ! εχουν σκασει που δεν τους δινουν την καρεκλα που τους ανηκει

  4. 6:54 μ.μ. ούτε που καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Νιονιό μηδέν, άδειο, κενό, ανύπαρκτο… Για ξαναδιάβασε το επάνω σχόλιο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ κι αν δεν τα καταφέρεις να το κατανοήσεις πάλι, ζήτησε βοήθεια τρίτου. Αλήθεια, έχεις καταφέρει ποτέ να διαβάσεις βιβλίο ολόκληρο?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog