Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνέλληνες, χάσαμε 115,5 τρισεκατομμύρια ευρώ

- Advertisement -

Στην εποχή της απελπισίας, οι πολίτες έχουν ανάγκη από εμπόρους ελπίδας. Προσοχή στον επόμενο Σώρρα. Σίγουρα θα εμφανιστεί…

Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα, δεν ήταν έκπληξη, ούτε φυσικά τα θρυλικά αντανακλαστικά της ελληνικής δικαιοσύνης.

Με μια σειρά ρεπορτάζ, έχει καταδειχθεί το ποιόν του συγκεκριμένου, που κατάφερε να ξεγελάσει χιλιάδες, παίρνοντάς τους συνδρομές για τον μεγάλο σκοπό. “Τη σωτηρία της χώρας και της ελληνικής οικονομίας”.

Το γεγονός ότι δεν καταδικάστηκε για αυτή την απάτη, αλλά για μια υπαιξέρεση, είναι μια υποσημείωση. Και ο Καπόνε για φοροδιαφυγή, είχε πιαστεί. Ας ελπίσουμε ότι τα θύματά του θα σταματήσουν τη γελοία ιστορία με το εξώδικο και την εφορία και θα πάρουν και ένα καλό μάθημα για τον επόμενο τσαρλατάνο που θα συναντήσουν.

Διότι το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα υπάρξει και άλλος Σώρρας, που θα τάξει εύκολες λύσεις και θαύματα.

Στην εποχή της απελπισίας, οι πολίτες έχουν ανάγκη από εμπόρους ελπίδας και όπως αποδείχθηκε είναι έτοιμοι να θεωρήσουν λογικό κάποιος να έχει στην άκρη δισεκατομμύρια και να ζητάει συνδρομή ή να απειλεί με “φορτώματα” δημοσιογράφους.

Είναι καθήκον της Πολιτείας, της Δικαιοσύνης και όσων έχουν λόγο στη δημόσια σφαίρα, να προστατέψουν, όσους βλέπουν ως τελευταία ελπίδα μικρούς και μεγάλους απατεώνες, που το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι ψεύτικες υποσχέσεις.

*Του Μάνου Χωριανόπουλου

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνέλληνες μου αισθανομαι καπως !!πληρωνα συνδρομη , ανοιξα γραφειο , εγινα κοματακι γραφικος με τους φιλους μου και τωρα βλεπω το αφεντικο μπουζουριασμενο .
    Μα μου ειχε υποσχεθει λεφτα !! γιατι τα εκανα εγω ολα αυτα ?? για το τιποτα ?? παντως να με κοροιδεψε δεν παιζει !!
    στοιχημα οτι τον εβαλαν μεσα επιτηδες και αδικα για να καταστρεψουν την ελλαδα !! δεν κανω λαθος εγω …εκτος κι αν….
    Οπως και ναχει ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΕΛΙΕΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ !!
    Θα βρω αλλον ηγετη που θα με σωσει …κι αν δεν βρω θα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ !!
    Οχι παιζουμε ! ειμαι εξυπνος ΕΓΩ !!

  2. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ενα αυτοκίνητο. Ο κουφοντινας με 15 δολοφονίες ακόμα ψηφίζει. Δεν σας λέει τίποτα αυτο Ε; Δηλαδή σύμφωνα με την δική σας έξυπνη προσέγγιση αυτή η ποινή δεν κρύβει τπτ περίεργο; ελάτε έξυπνοι. Εξηγήστε μου εμένα του χαζού.

  3. Και για τα λεφτα; για την υπόθεση με την οποία έχει κοροϊδέψει τόσους Έλληνες; γαργάρα; τα λεφτά υπάρχουν; τίποτα; για άλλη υπόθεση δικάστηκε. Για την επίμαχη; θα μάθουμε τελικά;

  4. ΔΗΛΩΣΗ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ(Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤ .ΚΑΚΟΥΡΓ.ΠΑΤΡΩΝ

    Το διεφθαρμένο πολιτικό ,οικονομικό και μιντιακό σύστημα ,που κατασπάραξε εκατοντάδες εκ ευρώ και λεηλάτησε τον εθνικό μα ςπλούτο φθάνοντας την Ελλάδα στο τελευταίο σκαλοπάτι της ανυποληψίας,πανηγυρίζει για την καταδίκη Αρτ Σώρρα,νομίζοντας θα σωθεί.
    Δηλ.τα σιχαμερά ,διαπλεκόμενα κανάλια μεγαλοεργολάβων του δημοσίου χρήματος ,που δανείσθηκαν χωρίς εμπράγματες ασφάλειες με δανεικά και αγύριστα θαλασσοδάνεια.
    Αντικειμενικά η ποινη καθείρξεως 8 ετών με την ερήμην καταδικαστική απόφαση Εφετ Κακουργ Πατρών είναι ακραία, υπερβολική και υπέρμετρα δυσανάλογη της ποινικής απαξίας της πράξης.
    Η απάντηση θα δοθεί και θα απονεμηθεί ορθότερα Δικαιοσύνη στο δευτεροβάθμιο Δικαστήριο ,που σίγουρα θα κρίνει με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα.
    Β.Νουλέζας Δικηγόρος

  5. Έξυπνοι! Ναι σε εσάς μιλάω ελληναράδες μου που δεν σας κοροϊδεύει κανείς. Ρίξτε μια ματιά…

    Κορη βουλευτη Δραγασακη αθωα και χρηματοδοτηση για σκηνοθεσια ταινιας.
    Η Μαριάννα και η εμπλοκή της με το νόμο
    Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στις 7 Οκτωβρίου του 2007 προβλήθηκε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η εμπλοκή ης κόρης του Γιάννη Δραγασάκη σε υπόθεση ναρκωτικών. Όπως έγραφε η εφημερίδα στην κόρη του κ. Δραγασάκη, είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ' εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση». Η κόρη του βουλευτή είχε συλληφθεί μαζί με άλλα τρία μέλη του ίδιου κυκλώματος και στα διαμερίσματά τους βρέθηκαν κάτι παραπάνω από ένα κιλό κοκαϊνης, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τρία αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, τρεις σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της. Η ίδια φέρεται να είχε δηλώσει τότε στην κατάθεσή της ότι καθημερινά χρειάζονταν 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Φέρεται να είπε επίσης ότι δεν δουλεύει, γυρνάει από δω κι από κει και είχε πάρει απο τον πατέρα της 6.000 ευρώ για να αγοράζει τη δόση της.

  6. "Διότι το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα υπάρξει και άλλος Σώρρας, που θα τάξει εύκολες λύσεις και θαύματα." ΜΑ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΦΤΑ ΕΤΑΖΕ, ΣΚΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΝΦΙΑ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2009, ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 751 ΚΛΠ. ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕΪ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog