Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Και ξαφνικά η Ελλάδα έχει μόνο έναν απατεώνα και τον λένε Σώρρα – Άρε σανό που μας ταΐζουν …

- Advertisement -

Πριν ξεκινήσω να γράφω την άποψή μου θα ήθελε να ξεκαθαρίσω ότι τον Σώρρα τον θεωρούσα και τον θεωρώ απατεώνα αλλα…

Αυτό το αλλά θέλω λίγο να αναλύσουμε. Φυσικά και ο Σώρρας είναι ένας κοινός απατεώνας αλλά δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνουν όλοι οι πολιτικοί μας εδώ και 100 σχεδόν χρόνια. Λένε ψέματα στον κόσμο χωρίς να έχουνε καμία βάση και καμία επαφή με την πραγματικότητα, η μόνη διαφορά είναι ότι ο Σώρρας το πήγε στα άκρα. Μίλησε για εξωγήινους, για υπερτεχνολογίες που πούλησε και φυσικά για το αμύθητο ποσό των 600 δις που προφανώς και δεν έχει.
Ωραία και λοιπόν τι κακό έκανε; Είπε ψέματα ε και; Αυτό δεν κάνουν και οι πολιτικοί μας τόσα χρόνια τα ίδια και χειρότερα ψέματα δεν λένε;

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Σώρρας καταδικάστηκε από τον κουμπάρο του που του έφαγε 50 χιλιάδες ευρώ. Όχι για τα λεφτά που λέει ότι έχει και ρωτώ εγώ ο αφελής.

Καλά ρε δήθεν ανεξάρτητοι και δίκαιοι δικαστές είναι δυνατός σε ένα απλό αστικό δικαστήριο να καταδικάζετε κάποιον σε 8 χρόνια φυλακή χωρίς δικαίωμα έφεσης και αναστολής; Με αυτό το τρόπο, ήρωα τον κάνετε τον απατεώνα και επίσης ξεφτιλίζεστε κιόλας γιατί έτσι δείχνετε σε όλους ότι βαριέστε να κάνετε μία έρευνα της προκοπής και ναι να τον στείλετε στην φυλακή αλλά με στοιχεία και αποδείξεις ότι όντως δεν έχει τα λεφτά και κοροϊδεύει τον κόσμο με δόλο. Και αποδείξεις υπάρχουν δεκάδες αν είστε ανίκανοι να κάνετε σωστά την δουλειά σας στείλτε μου ένα μαίλ να σας τις δώσω εγώ.

Επίσης θέλω να τονίσω κάτι για το πραγματικά πολυδιεφθαρμένο δικαστικό σύστημα της χώρας που το μόνο που κάνει είναι να ξεπλένει καταστάσεις και πρόσωπα. Εντάξει σωστά τον Σώρρα τον στείλατε φυλακή για 8 χρόνια. Τον Πακιστανό που έκανε το κεφάλι της Μυρτώς πολτό και αυτός 8 χρόνια άξιζε για εσάς ρε τομάρια. Προφανώς και η βρομιά στο δικαστικό σύστημα είναι ενιαία με το πολιτικό σύστημα.

Γιατί μόνο ο Σώρρας γιατί όχι και ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, Ο Τσίπρας, ο Παπανδρέου, και πολλοί πολλοί άλλοι…. Για πήτε μου πόσα χρόνια φυλακές έφαγαν τα παιδιά από την siemens, από την λίστα bogians ή την λίστα λαγκάρτ, από χιλιάδες σκάνδαλα που γίνονται καθημερινά σε όλη την χώρα. Πόσα χρόνια φυλακή έφαγε η αναισθησιολόγος ξαδέρφη του Πολάκη που ευθυνόταν για τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού.

Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον Σώρρα αλλά σιχαίνομαι τον τρόπο που λειτουργεί το δικαστικό σύστημα που ο μοναδικός του ρόλος τελικά είναι να λειτουργεί σαν πλυντήριο του πολιτικού συστήματος.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κουμάσι ολκής ο Σώρρας ναι, αλλά σε όσα γράφεις, είσαι απολύτως σωστός. Ποιός, μη εγκάθετος ή στενόμυαλος, μπορεί να διαφωνίζει με αυτά που αναφέρεις?

  2. Τα… μπλέκεις φίλε μου, κι' ας ισχυρίζεσαι το αντίθετο!

    Καλώς καταδικάστηκε με 8 χρόνια αυτός ο εξωφρενικός, χυδαίος, επηρμένος, αγράμματος απατεώνας και η σύζυγός του.

    Όμως, όσον αφορά τους έλληνες πολιτικούς είναι εντελώς άλλης τάξεως θέμα, για το οποίο μεγάλη ευθύνη έχει ο ανώριμος ελληνικός λαός, του οποίου ο "μέσος δείκτης νοημοσύνης" είναι χαμηλός, όπως μπορείς να δεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

    https://www.ttu.ee/public/m/mart-murdvee/EconPsy/2/Lynn_Vanhanen_2012_INTELLIGENCE_-_A_Unifying_Construct_for_the_Social_Sciences.pdf#page=43

    Όσο δε αφορά τη "μέση κατά κεφαλή καλλιέργεια", εκεί η κατάσταση είναι εξοργιστική. Αρκεί να κοιτάξουμε δίπλα μας. Ούτε διάλογο δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε 🙁

  3. στην ελλαδα ζουμε αγαπητε μου, στην ελλαδα που ξεπουληθηκε εδω και δεκαετιες στο ξενο κεφαλαιο και εμεις φυσικα θεατες και βολεμενοι ολα αυτα τα χρονια, τετοιους πολιτικαντηδες δημιουργησαμε…ας τα λουστουμε λοιπον..

  4. Τα βάλες όλα μέσα σε ένα κουβά και τα έκανες σαλάτα, προφανώς πιστεψες τον Σωρρα και τώρα ξεπλενεις τις ενοχές σου

  5. Οι πολιτικάντηδες φταίνε; Όταν τους ζητούσαμε και μας έβαζαν τα παιδιά μας ή τα ξαδέφρια μας ή τα αδέρφια μας ή τους συγγενείς μας στο Δημόσιο ήταν καλοί; και τώρα έγιναν πολιτικάντηδες;
    Όταν πίεζαν ανα περιοχή και ανα νομό τις επιδοτήσεις και τα τις χαρισματικές εγκυκλίους ήταν καλοί και τώρα έγιναν πολιτικάντηδες;
    Όταν περνούσαν μέτρα βράδια σε άσχετα νομοσχέδια για τους συνδικαλιστές τους ήταν καλοί και τώρα πολιτικάντηδες;
    Όταν και όταν και όταν και όταν και όταν… ήταν καλοί και τώρα έγιναν ψεύτες και πολιτικάντηδες;
    Οι πολιτικοί είναι η αντανάκλαση στον καθρέπτη της κοινωνίας μας.
    Μην είστε υποκριτές. Σκατά είμαστε εμείς ως κοινωνία και σκατά πολιτικούς βγάζουμε. Όταν οι αξίες και το ήθος κυριαρχήσει στην ζωή μας ίσως τότε δούμε και καλύτερους πολιτικούς.
    Δεν είναι δυνατόν απο εμάς τους ίδιους, τους άθλιους και τους κατα κύριο λόγο παράνομους, να ζητάμε ορθή ψήφο.
    Ψηφίζουμε ότι είμαστε και ότι μας αξίζει.
    Οι αξίες και τα ιδανικά της πατρίδας της οικογένειας και της πολιτείας δεν είναι αλα κάρτ. Όποτε μας βολεύει να χρησιμοποιούμε και όποτε δεν μας συμφέρει τα αποκρύπτουμε. Είμαστε υποκριτές και ψεύτες και τρανή απόδειξη τα exit polls.
    Έπεσαν έξω τις τελευταίες μετρήσεις τους γιατί ο κόσμος ψεύδεται ασύστολα στις ερωτήσεις και βγάζουν λάθος συμπεράσματα. Κυριαρχεί το ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα ψέμα.

    Ψέματα σας είπα.
    Καλημέρα σας.

  6. Κατάπτυστο το κείμενό σου!
    Εσύ θα κρίνεις το δικαστικό σύστημα;
    Δεν μας είπες όμως-αφού είναι έτσι-γιατί δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο να υπερασπιστεί τον εαυτό του;

  7. 9:33 π.μ. Μαζι δεν φαγαμε τιποτα και για να ξερεις το 64% του εξαθλιωμενου Ελληνικου λαου ψηφισε οχι ποιος το εκανε ναι φυσικα οι κυβερνοντες το κανανε αθλιος εισαι εσυ και δεν εχεις το δικαιωμα να λες ολους αθλιους και σκατα να μιλας για τον ευατο σου μονο γιατι δεν ξερεις τη ψηφισαν

  8. 5:19 μάθε πρώτα 5-6 γραμματάκια και μετά να πιάνεις το πληκτρολόγιο να απαντάς, ειδεμή είσαι σαν κάποιον που έχει νερό σπίτι του αλλά το χρησιμοποιεί κατ' αποκλειστικότητα για να το πίνει, αγνοώντας άλλες χρήσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog