Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συγκλονισμένη όλη την Κορινθία: «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή ο Αλκιβιάδης Μπαζιωτόπουλος

- Advertisement -

Συγκλονισμένη όλη την Κορινθία: «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή ο Αλκιβιάδης Μπαζιωτόπουλος …

Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του Λεωνίδα Μπαζιωτόπουλου …Αντιο ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.

Πατερα μου θα σε θυμομαστε για παντα.
Θα θυμαμαι τις στιγμες που παντα εισουν πρωτος στα καλαμπουρια εισουν η ψυχη της παρεας εισουν αυτοδημιουργητος και σε ειχα σαν προτυπο.
Θα θυμαμαι που παντα νοιαζοσουν για μας αλλα ειχες τον δικο σου τροπο.
Η απουσια σου θα ειναι αισθητη απο σημερα για την Κορινθο γιατι ο κοσμος σε αγαπουσε και δικαια σε αποκαλουσαν ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
Δεν θα σε ξεχασω ποτε.
Καλο παραδεισο να εχεις ΑΡΧΟΝΤΑ.

korinthostv.gr

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΚΗ.ΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

  2. Καλό Παράδεισο Αλκη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου φίλε μου. Με συγκλόνισε όπως νομίζω και τους περισσότερους ,ο πρόωρη φυγή σου…..Ας είσαι καλά εκεί που πηγαίνεις και ο Θεός να δώσει κουράγιο στην οικογένεια σου

  3. και όχι απλός λογιστής, αλλά Ο λογιστής!!! Όλη η Κορινθία τον ήξερε και τους εξυπηρετούσε. Ήξερε τη δουλειά του άριστα και πάμπολλες φορές είχε βοηθήσει φτωχούς ανθρώπους που δεν είχαν λεφτά για να τακτοποιήσυν εκκρεμότητες προς την εφορία!

  4. α ρε Αλκη, εσυ απλωσες την αριδα σου τωρα και ξεκουραζεσαι τωρα απαλλαγμενος απο φορους και χαρατσια. Ρωτα ομως κι εμας που παλευουμε να τα βγαλουμε περα με τον τσιπρα. Τι υπομονη μας ελεγες να κανουμε!?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog