Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Είμαστε έτοιμοι για να γυρίσουμε το δικό μας Survivor!!!

- Advertisement -

Βρισκόμαστε στο Λουτράκι το Σωτήριον έτος 2017. 12 διάσημοι και 12 μαχητές θα διαγωνιστούν σε δοκιμασίες για να βγει ο τελικός νικητής…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr, το μέρος όπου θα μείνουν οι 24 διαγωνιζόμενοι και θα γίνουν οι δοκιμασίες, είναι το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου. Εκεί όπου η βλάστηση στα παρτέρια, παραπέμπει σε ζούγκλα και τα διάφορα σκουπίδια – έπιπλα που έχουν απομείνει στο χώρο, προφανώς θα αποτελούν το ντεκόρ του γραφείου του παρουσιαστή.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εσεις που το λετε αυτο του γκιωνη ειστε ? δηλ. δεν πρεπει να καθαριστει ?δεν πρεπει τα κακως κειμενα να λεγοντε η να γραφονται ? γιαυτο αυτος ο ερμος τοπος δεν θα παει ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ μπροστα…….

  2. Από ότι ξέρω το Πνευματικό Κέντρο έχει υπευθύνους που υποτίθεται ότι δουλεύουν . Από έξω και από μέσα είναι τελείως παραμελημένο και μέσα στη βρωμιά. Επίσης εκει αν δεν κάνω λάθος στεγάζεται και Η Μουσική Σχολή του Δημου που φοιτούν μικρά παιδια . Πρεπει να έχει αυτό το χάλι ? Για πηγαίνετε στα Πνευματικά Κέντρα σε αλλους Δήμους να δείτε πόσο καλά συντηρημένα είναι και τι έργο παράγουν . Εδώ είναι διαλυμένα τα πάντα Το Πνευματικό Κέντρο γνώρισε μεγάλες δοξες τότε που οι Δήμαρχοι ενδιαφέρονταν για τον τόπο τους και τους ανθρώπους του τόπους τους. Δυστυχώς αυτη η Δημοτική Αρχή ενδιαφέρεται μόνο για τα καταστήματα της παραλίας ……..

  3. τα γυαλια και η ποζες σας μαραναν .Λετς ντου ιτ γκρις ,γιαννενα.. ας φωναξουμε απο τα γιαννενα να καθαρισουν γιατι εδω μπαα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog