Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τι ώρα θα γίνει η αυριανή παρέλαση σε Λουτράκι, Περαχώρα, Ίσθμια, Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Τι ώρα θα γίνουν οι παρελάσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων…

Λουτράκι: ώρα 11:30 – Παρέλαση προ των επισήμων, στην Κεντρική Λεωφόρο Λουτρακίου, των Σχολείων, Οδηγών Προσκόπων, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου. Άξων της παρέλασης, η Κεντρική Λεωφόρος, από το ύψος του κινηματογράφου «ΗΛΕΚΤΡΑ» προς τον χώρο των επισήμων, έμπροσθεν του ξενοδοχείου «ΕΞΕΛΣΙΟΡ», μέχρι το χώρο του Δημαρχείου.

Άγιοι Θεόδωροι: Ώρα 10:45 –  Θα γίνει παρέλαση προ των επισήμων, των Σχολείων των Αγίων Θεοδώρων με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου. Άξων της παρέλασης, ο χώρος έμπροσθεν των επισήμων, επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Περαχώρα: Ώρα 10:45 – Θα γίνει παρέλαση των Σχολείων (Γυμνασίου – Δημοτικού – Νηπιαγωγείου). Άξων της παρέλασης, η πλατεία Ταξιαρχών έμπροσθεν των Επισήμων.

Ίσθμια: Ώρα 10:50 – Παρέλαση προ των επισήμων στην κεντρική οδό Ισθμίας, των Σχολείων που λειτουργούν στη Δημοτική Κοινότητα Ισθμίας. Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τμήμα του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Ισθμίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog