Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Λαϊκή Ενότητα Κορίνθου “τα χώνει” στη Διώρυγα για τις 9 προσλήψεις

- Advertisement -

Σύμφωνα με δημοσίευμα της 11ης Μάρτη 2017, η Ανώνυμη Εταιρία Διώρυγας Κορίνθου προκήρυξε εννέα οργανικές θέσεις ναυτικών ειδικοτήτων με  σύμβαση αορίστου χρόνου…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προκηρυχθείσες θέσεις δεν αντιστοιχούν σε αυτές που προβλέπει το οργανόγραμμα  της Διώρυγας, ”απεικονίζουν” συγκεκριμένους υποψήφιους  και αποκλείουν άλλους με ίδια ή και περισσότερα προσόντα.

Επιπρόσθετα δε, αναφέρει ότι η και η σύνθεση της επιτροπής ελέγχου και αξιολόγησης  δεν ήταν η προβλεπόμενη από το νόμο αλλά και τα πιστοποιητικά δεξιοτήτων και ποινικού μητρώου που δεν απαιτήθηκαν αφήνουν υπόνοιες  για μεροληπτικές επιλογές.

Αν οι καταγγελίες αυτές ευσταθούν, η διαδικασία πρόσληψης δεν είναι σύννομη και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν βάσιμα νομικά επιχειρήματα να την ακυρώσουν. Φυσικά τυχόν ακύρωση  των προσλήψεων αυτών, δεν ακυρώνει τα ερωτήματα που ανακύπτουν για τις πρακτικές των διοικούντων. Επειδή η γυνή του ……..Καίσαρος διατείνεται ότι  ”τυγχάνει άμεμπτου ηθικής”, καλό θα είναι να το αποδείξει έμπρακτα.
                                                                     
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog