Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά…

- Advertisement -

Για άλλη μία φορά, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αρκετός κόσμος επισκέφθηκε την πόλη του Λουτρακίου. Δυστυχώς, δεν έλειψαν όμως οι άσχημες εικόνες. Και προσοχή! Όχι όπου κι όπου αλλά στην παραλία του Λουτρακίου, την βιτρίνα της πόλης…

Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε την πλατεία Κρήνης που κοντεύει να μετονομαστεί σε πλατεία μούχλας.

Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι να καθαριστεί;

Και μια πρόταση: Γιατί δεν τοποθετούν μια πινακίδα (σε 2-3 γλώσσες τουλάχιστον) που να πληροφορεί τον κόσμο για το είδος του νερού που βλέπουν να τρέχει μπροστά τους αλλά και τις ιδιότητες του ιαματικού νερού;

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αλλαχτε τον μηχανισμο και βαλτε συντριβανακι ,επιτελους δεν χρειαζεται η βρυση εκει ! ποιος πινει νερο από εκει?και εχει βγει κ ένα επαναστατικο προιον που καθαριζουν στο πιτς φυτιλι!!αμαν μονο στο λουτρακι αυτά !!

  2. Ούτε τα αυτονόητα δεν μπορείτε να κάνετε πλέον, ξεφτιλίζεται το Λουτράκι και προδώσατε την εμπιστοσύνη που σας έδειξαν οι δημότες.
    Φύγετε είσαστε επικίνδυνοι και σκέτη καταστροφή για τον τόπο

  3. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΜΩΣ;) ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  4. ποιος περρας ρε .. εγω ειχα δει τον μιστερ του λιμενικου να επιβλεπει το βαψιμο της κρηνης γυρω .Μηπως ριχνετε αλλου τις ευθυνες ?Ποιανου αρμοδιοτητα ειναι εκει ?

  5. Η πολη βρωμάει και ζεχνει, δίπλα στο δημαρχείο απέναντι από τα ΚΤΕΛ δεν μπορείς να ακουμπήσεις πουθενά στα μάρμαρα από τη βρώμα!!!

  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

  7. μακάρι να ίσχυε και για τον λαό ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιδιά. Αλλά αγπάνε πολλοί τη μπίχλα …ψυχής και σώματος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog