Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Η Λιάνα Κανέλλη είναι λεσβία”

- Advertisement -

Προσωπικού ύφους επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, κατηγορώντας την ότι είναι λεσβία και ότι δεν στηρίζει τους ομοφυλοφίλους…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm o κ. Βαλλιανάτος ανέφερε πως ενώ η κ.Κανέλη στο παρελθόν, σε εκπομπή που παρουσίαζε, «είχε πει ότι είναι λεσβία», τόσα χρόνια συμμετέχει σε ένα κόμμα το οποίο μαζί με «τους φασίστες λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες», χωρίς να έχει «ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε επίσης και στους λόγους που η Δράση με την οποία συνεργαζεται το κόμμα του Φιλελεύθερη Συμμαχία, δεν κατέβηκαν από κοινού στις εκλογές με τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Οπως είπε ο κ.Βαλλιανάτος «εγώ θα ήθελα να συνεργαστούμε και θα συνεργαστούμε αλλά δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να είναι σημαία αυτής της συνεργασίας».

«Συγκινούμαι με τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική και λένε ότι έκαναν λάθη, θεωρώ ότι οι θέσεις τώρα είναι σωστές αλλά για σημαία σε αυτή την παράταξη προτιμώ τον Στέφανο Μάνο», συνέχισε ο κ. Βαλλιανάτος.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κανενας ανθρωπος δεν δικαιουτε να κρινη τον αλλο απο την επιλογη του ,αλλα απο την <>που τον διακατεχη .κ Βαλιανατο
    οσο αφορα τη Λιανα ειναι πολυ πιο μαγκας ,εντιμη ,και ντομπρος χαρακτηρας που δινει και τη ζωη της για το λαο ,κατι που εσεις με τις πολιτικες σας επιλογες το εχετε σε δευτερη και τριτη μοιρα .

  2. Η ομοφυλοφιλία είναι αποδεδειγμένα ασθένεια ψυχιατρικής, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού.
    Άλλα λόγια, άλλο αν μας βολεύει το σενάριο…

  3. Από τα γενικότερα σχόλια που κάνετε στο μπλογκ δείχνετε ότι είσαστε πολύ φτηνό ανθρωποι
    Παίζετε με τα πολιτικά σε διάλεκτο Σαρβαιβορ, μιλάτε για τους μετανάστες σαν να μην είναι άνθρωποι, προσβάλετε ανθρώπους για τις προτιμήσεις τους, Δικαίως έχετε τον Γκιωνη δημαρχο, βλαχακια, που δεν κάνετε άλλη δουλειά επειδή είσαστε τεμπέληδες, παρά μόνο να βρίζετε.
    Να το βάλετε το σχόλιο παρακαλώ.

  4. Εγώ πάντως από ενα π@@στη ολα τα περιμένω ανορθόγραφε συριζαίε 9:05π.μ.
    Χιβ χιβ μαρή

    Ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα δεν έφτιαξε την Νταίζη και τη Σουζάνα

  5. Γρηγόρη δεν βάζεις και τα κλάμματα σαν τον Μοπούκουρα να σας λυπηθεί ο κόσμος? Την ξέρετε εσείς τη μηχανή! Ο ένας ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ στο πασοκ, ο άλλος ψήφιζε πασοκ μαζί με όλη την οικογένειά του. Ο κόσμος έχει μνήμη.

  6. Τί έγινε ρε παιδιά? Χώρισε ο γρηγόρης με αυτόν που φιλούσε στη βουλή όταν ανακοινώθηκε το σύμφωνο συμβίωσης από τον τσίπρα και ψάχνει τώρα θύματα να ξεσπάσει για τον χωρισμό?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog