Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Διώρυγα Κορίνθου εξηγεί γιατί κόλλησε το πλοίο…

- Advertisement -
Με Δελτίο Τύπου, η Ανώνυμος εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου, εξηγεί γιατί “κόλλησε” το πλοίο που περνούσε από τη Διώρυγα του Ισθμού…

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται απρόβλεπτα φυσικά φαινόμενα παλίρροιας εκτός των συνηθισμένων.

Αποτέλεσμα των φυσικών φαινομενων αυτών είναι το ωφέλιμο βύθισμα που διατηρείται με όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα που διαθέτει η εταιρείας μας στα 6,5 μέτρα τουλάχιστον, να μεταβάλλεται σε διάφορα σημεία.

Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα και αναγκαία μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση των πλοίων που διέρχονται από την Διώρυγα.

Παρόλα αυτά, παρακολουθούμε το φαινόμενο σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και παρακαλούμε προς διευκόλυνσή σας σε περίπτωση που το βύθισμα του σκάφου σας είναι άνω των 6,10 μέτρων να επικοινωνείται με την Υπηρεσία μας στα τηλ. 27410.30880, αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτος που εγραψε αυτη την ανακοινωση
    πρεπει να ειναι εντελως ασχετος
    6.5 μετρα το βαθος του Ισθμου
    τι επαθε κοντυνε ΄ ολοι ξερουν οτι ειναι 8 μετρα

  2. Πρώην ναυτικός και δεν γνωρίζεις το άρθρο 2 "Βυθίσματα" του κανονισμού Ναυσιπλοίας ;;;;;;
    Για να ξέρεις λοιπόν, και με τον νόμο απαγορεύεται η διέλευση πλοίου με βύθισμα άνω των 7 μέτρων. Οπως θα έπρεπε να ξέρεις ότι ο λόγος του περιορισμού αυτού στον νόμο μπήκε γιατί μπορεί στον άξονα να έχει 8 μέτρα άλλα όχι σε όλο τον πυθμένα λόγω της κωνικής δομής του καναλιού. Ρίξε μια ματιά και στην ανακοίνωση " Το ελάχιστο 6,5 μέτρα " αναφέρει. Μη κάνουμε το άσπρο μαύρο.

  3. Φίλε 6,49 ως συνήγορος της Διώρυγας κάνετε και πάλι λάθος .Το συγκεκριμένο πολιό το οποίο κόλλησε έχει πλάτος 15,32 . Θα μπορούσε να έχει επιτρεπτό βύθισμα 6,70 μέτρα . Αυτό προκύπτει από την κλίμακα πλάτους , βυθίσματος του Κανονισμού Ναυσιπλοΐας & Χωρητικότητας της Διώρυγας .

  4. Φίλε 12.16 πολύ σωστά το λές αν προσέξεις καλά δε λέω κάτι διαφορετικό. Εγώ απάντησα στον 4.51 που έιναι και πρώην ναυτικός της και αναφέρει ότι "ολοι ξέρουν ότι είναι 8 μέτρα" . Με το σχόλιό σου τελικά έγινες και εσύ "συνήγορος" της Διώρυγας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog