Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Με ταχύτητα αστραπής έκλεισαν οι λακούβες!

- Advertisement -

Άμεση ήταν η “απάντηση” του Δήμου στην καταγγελία αναγνώστη που είχε δημοσιεύσει το loutrakiblog.gr για τις λακκούβες στο δρόμο του Εκκλησιαστικού Λυκείου. Πριν συμπληρωθεί καν μία εβδομάδα από την ημέρα της δημοσίευσης της καταγγελίας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κώστας Παντελέου, με το συνεργείο του Δήμου, φρόντισαν να αποκατασταθούν οι όποιες βλάβες υπήρχαν στο οδόστρωμα…

Εμείς, από την πλευρά μας, ελπίζουμε η λύση που δόθηκε, αυτή τη φορά να είναι οριστική (καθώς το συγκεκριμένο σημείο μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές) και να μην έχει γίνει βιαστικά…

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξερω!! Να κλαψω ή να γελάσω????? Καταρχης είμαστε και περίφανοι για το 'ΑΜΕΣΟ' εργο που Δημου? Επρεπε να το πει αναγνωστης? κ ειναι αποτελεσμα αυτο το ΜΠΑΛΩΜΑ? κ διπλα ακριβως απο το μπαλωμα άλλα σαμαράκια??? το ιδιο κ στην ποσειδωνια. Δεν ειναι δυνατον δηλαδη να γινονται αυτα εν ετη 2017, με κατι τετοια θες σηκωθεις να φυγεις απο την ελλαδιτσα που εκτος απο φυσικη ομορφια κ ιστορια δεν εχει τιποτα αλλο! δεν τις προσφερουν για την ακριβεια τιποτα αλλο…!!! κριμα!!

  2. τετοια μπαλώματα δεν έκαναν ούτε στην Αλβανία του Χοτζα….
    Με το πρωτο νερό της βροχής έφυγε …. σταχτη στα ματια λέγεται, όχι άμεση απάντηση από το δημο ρε Blogger

  3. να ναι καλα η περιφερεια που εφερε ασφαλτο αλλιως θα σ λεγα εγω…τι ειναι αυτο το πραγμα στον δημο μας, επειδη ειναι παντελως ανικανοι "καπηλευονται" το εργο αλλων.

  4. ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΟΡΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ (δημ υπαλληλων) μεχρι την στροφη για το νεο νεκροταφειο…
    η κινηση ειναι μεγαλη και απο βαρεα αυτοκινητα !!
    στην στροφη δε με τα σκουπιδια υπαρχη κινδυνος για ατυχημα!!

  5. Ο δρόμος για το εκκλησιαστικό Λύκειο δεν σταματά μέχρι την διασταύρωση,(βιλα Παπαφιλη).Ειναι και πιο πάνω μέχρι sport camp και ακόμα πιο πάνω.Αρα οι λακκούβες είναι ακόμα ανοιχτές και δεν έχει κλείσει τίποτα..

  6. Ε οχι και έργα οι 5 φτυαριες άσφαλτο,που έριξαν.
    Μπράβο Κωστάκη στα χνάρια του Μπισμπίκη και εσύ!
    Πες και την γνωστή του ατάκη τώρα
    Θα πάμε το συνδυασμό ένα βήμα πιο πέρα
    Κοπι παστε ρεεεεεεεε κρίμα νεος ανθρωπος τα ιδια με αυτούς κάνεις και εσύ.

  7. Ρίχτε κι άλλη στάχτη στα μάτια!!!!!ρε ο κόσμος ξυπνάει ποιους πάτε να δουλέψετε και σας παινευουν και οι δικοί σας οτι ρίξατε 4 τόνους πίσσα στα μπαλώματα ετσι τις κλείνουν ρε τις λακούβες ντροπη το δούλεμα ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ…………….

  8. Μέσα στο Λουτράκι οι διαγραμμίσεις στις διαβάσεις των πεζών έχουν σβήσει τα φωτιστικά σώματα είναι σπασμένα και γεμάτα από παλιές αφίσες, στη Ελ Βενιζέλου κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας μετέωρες δύο ψηφιακές χαλασμένες πινακίδες, το παραλιακό πάρκο με όλο το παραλιακό μέτωπο εχει χάλια μαύρα και ο άλλος ρίχνει άσφαλτο στο πουθενά για να πάρει τίποτα ψηφαλάκια!

  9. Άσφαλτο απευθείας στους καταπατητές, για να μην τους χάσουμε από ψηφοφόρους.
    Και το Λουτράκι από άκρη σε άκρη χάλια ατελείωτα και ξεχαρβαλωμένη πόλη.
    Και ύστερα θέλετε για τουρισμό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog