Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κώστας Παντελέου: Αυτά τα έργα εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια για το Δήμο μας

- Advertisement -

Σε μία ενημέρωση προς το Σώμα για τα έργα που εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια, προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Παντελέου, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο…

Δείτε στο παρακάτω video τι ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στη σύντομη τοποθέτησή του:

- Advertisement -

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα τα έργα αυτά είναι συνέχεια του Μπισμπίκη, τι πίνεις ρε φίλε; Πότε πρόλαβε και έκανε έργα ο νέος; και πήρε και εγκριση απο περιφερεια;

  2. Ανέκαθεν, είχα την άποψη, ότι το όνομα του δημάρχου είναι χωρίς σημασία, φτάνει ο Δήμαρχος να είναι αποτελεσματικός και να παράγει έργο. Πρέπει δε ο Δήμαρχος, να έχει θετική αντιμετώπιση από τους Δημότες, για να "ανέβει" ο δήμος μας ένα σκαλάκι παραπάνω. Αυτό θα βοηθήσει και τον επόμενο δήμαρχο να κάνει ένα βήμα παραπέρα. Ο δήμαρχος πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν θεσμός και όχι σαν όνομα. Αυτό βέβαια ισχύει και για τους αντιδημάρχους. Οσον αφορά τον κύριο Κώστα Παντελέου, έχω να πω ότι είναι πολύ πρώϊμη η κριτική και το μόνο που κάνει είναι να αποθαρρύνει τους νέους μας στη προσπάθεια τους να πάρουν μέρος στη διοίκηση του δήμου μας. Οι νέοι, είναι το μέλλον μας, ας σταθούμε δίπλα τους.

  3. Ρε Μπισμπικης μην γράφεις άστο είδαμε τα έργα σου σε ξέρουμε όλο κολοτουμπες είσαι από κόμμα σε κόμμα, σου έκατσε βαριά εεεε?μαρρρρρ

  4. Ο Μπισμπικης 2.5 χρόνια έκατσε ασε ρε παιδιά να δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε, θα κάνει περισσότερα από τον πρώην και αυτό το υπογράφω.

  5. Δεν το καταλαβα γιατι εχει αξιωμα ο
    Κωστας καικανετε κριτικη;
    Στην πρωτοππαπα στον περρα και στους
    Αλλους που ειναι χρονια κατεστρεψαν το
    Τοπο γιατι δεν μιλατε
    Τις ευθυνες να επιριψετε σε αυτους
    Που ανεφερα και οχι σε ενα νεο παιδι

  6. Αυτα που ψηφιζετε αυτα εχετε .Οταν ψηφιζεις κολληταρι η ξαδερφο η την θεια μου την κοντυλω μην περιμενετε να εχετε αποτελεσματα .Τουλαχιστον ενας νεος ανθρωπος αναλαμβανει,γιατι ο αλλος διπλα του ο πρωτος τι μπορει να προσφερει, τι ξερει?Ποσοι μιλανε απο κει μεσα στ δημοτικα συμβουλια? 2-3 μιλανε παντα .Ο προηγουμενος αντιδημαρχος τι ηξερε ?Αλλαξτε μυαλα να παει παρακατω η πολη !Εχετε μεινει στην νοοτροπια του χωριου ..μεταξυ μας μεταξα !

  7. 11:15 π.μ. η πόλη πάει ούτως ή άλλως παρακάτω. Εσύ θες να αλλάξουν μυαλά για να επιταχυνθεί η πτώση της? Περίμενε τους Σέρβους τουρίστες…

  8. Εμείς πάλι έχουμε την άποψη, πως 8 χρόνια καταστροφικών επιλογών, από ένα άνθρωπο, που βρίσκεται στη θέση του δημάρχου, έχει μεγάλη σημασία, και για το όνομα του, αλλά και για τις ευθύνες που αυτό το όνομα φέρει!
    Αλήθεια κύριε jonh aresti θα ψηφιζες για Δήμαρχο 1 διαβόητο κακοποιό όπως λ.χ. ο Πάσσαρης, αφού υποστηρίζεις πώς το όνομα δεν έχει καμία σημασία;
    Όσο αφορά τον Κωστάκη τον αντιδήμαρχο, ποια ειναι η πρώιμη κριτική που του ασκούν.
    Αφού είναι φανερό ότι κάνει τα ίδια ακριβώς με τον Μπισμπίκη και λαμβάνει εντολές από τον δήμαρχο της απελπισίας μας, για να πάνε τον τόπο πιο πέρα.
    Κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Μιας και βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού και πιο πέρα είναι μόνο η άβυσσος!

    Παρακαλώ το Λουτράκι blog να δημοσιεύσει την άποψή μου δεν προσβάλλω κανέναν, ανταπαντώ στη λανθασμένη κατά την προσωπική μου άποψη, εκτίμηση του προαναφερόμενου κυρίου.

  9. Η πόλη δεν μπορεί να πάει παρακάτω γιατί βρίσκεται στον πάτο ρε αγράμματοι
    Που συνθηματολογείτε με τις λεκτικές μπανανόφλουδες του Μπισμπίκη και του Παντελεωντος…
    Παρακμή υποβάθμιση απαξίωση και τίποτα άλλο.
    Τραβάτε να κάνετε καμιά αληθινη δουλειά δεν σας φταίει η κοινωνία να τη διαλύεται άλλο ρεεεεεεεεε

  10. 4:23 μ.μ. Τι σύμπτωση, εκφράζεσαι με αγένεια όπως ο Γκιώνης, για να υπερασπιστείς έναν αντιδήμαρχο του.
    Τυχαίο δεν νομίζω.

  11. Χαχαχαχα καλό 10:24 μ.μ. εχω ξεραθεί στα γέλια!
    Είναι σαν τα μούφα πρωταθλήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός και πανηγυρίζει μόνος του, ή σαν να παίζω με στημένα χαρτιά και να κερδίζω και να πανηγυρίζουν οι από πάνω.
    Ρε τι νούμερα είναι οι άνθρωποι, αλλά οφείλουμε όλοι να τις αναγνωρίζουμε ότι σκορπάνε απλόχερα το γέλιο που τόσο πολύ το έχει ανάγκη ο κόσμος!

  12. Εγώ με τόση γιούχα θα είχα πάει σπίτι μου Λουτράκι blog.
    Ειδικά όταν η δημοτική αρχή όχι μόνο δεν κάνει απολύτως τίποτα για να κλείσει τα στόματα, αλλά κάνει ότι μπορεί για να τα επιβεβαιώνει
    Βέβαια το θέμα αξιοπρέπειας είναι προσωπική επιλογή του καθενός.
    Άλλους τους αρέσει να εξευτελίζονται και άλλους όχι!

  13. 10:29 μ.μ. Πώς τολμάς και κάνεις κριτική στο αγόρι της φωτιάς;
    Αφού στο έγραψαν ξεκάθαρα πιο πάνω οι δικοί του, πως οσο κοστίζουν τα ρούχα του Παντελέωντος, από το Κολωνάκι κοστίζει όλη η ύπαρξή σου ρε φουκαρά!
    Κακομοίρη πρέπει να μοιράζεις πολλά πεντακοσάρικα για να μοιάσεις του Παντελέωντος…

  14. Ποιος είσαι ρε ταγαριιι να δούμε το όνομα σου ?και αν πήγαινες σπίτι σου?Κώστα προχώρα και μην ακούς τιποτα;οι τελειωμένοι γράφουν μόνο.

  15. Το ότι ο κύριος αντιδήμαρχος είναι τόσο αντιπαθής στους απλούς πολίτες πριν καν ξεκινήσει δεν του λέει τίποτα για να παραιτηθεί? Ή μπας και περιμένει να μας αλλάξει τον τρόπο που τον βλέπουμε? Τίποτε προσωπικό εναντίον του, απλώς το μορφωτικό του επίπεδο μας διαβεβαιώνει ότι δεν είναι εις θέσιν να προσφέρει το ελάχιστο στον τόπο μας.

  16. Ασε μας ρε παντελέων, τρέχεις στην περιφέρεια για έργα που ωφελήσουν την πάρτη σου, καθώς στο Λιβαδάκι έχεις κατασκευές.
    Μεσα στο Λουτράκι δεν κανεις τίποτα!

  17. Άκου να σου πω ανώνυμε. Πρώτον έδω στην σελίδα αυτή γράφουν 10 άνθρωποι που δεν τα έχουν καλά ούτε με τον εαυτό τους και είναι βέβαιο ότι είναι από τους πρωην χαμένους που όχι μόνο δεν βρήκαν την ψηφο τους αλλά δεν τους ήθελαν οι Λουτρακιωτες να πάρουν τα ινία του Δήμου. Το παλικάρι αυτό τον ήθελε ο κόσμος και ο δήμαρχος καλά έκανε και έβαλε ένα νέο παιδί στην θέση του Αντιδημαρχου, και εάν είναι σε θέση να προσφέρει στον τόπο πίστεψε με δεν είσαι εσύ αυτός ο ανώνυμος που θα τον κρίνει.Κάνε υπομονή και σε 2.5 χρόνια που θα έχουμε εκλογές θα τον κρίνουν οι δημότες εάν τον θέλουν ή όχι. Και δεν νομίζω να είναι τόσο χαζος να παραιτηθει γιατί το θέλει ο κάθε άσχετος που γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι.Σε 15 χιλιάδες κόσμο που έχει το Λουτράκι ας μην αρέσει στους 5 οι υπόλοιποι πιστεύω είναι μαζί του._

  18. Αφήστε ρε τον άνθρωπο να κανει πρωτα τη δουλειά του και μετα τον κρίνουμε. Αν δεν τα πάει καλά τον κατακρίνουμε κιολας. Αλλα μην προδικάζουμε. Ελεος ! Τι στο καλό? τόση εμπαθεια με αυτό το παιδί? τον πατέρα σας σκότωσε? Ελεος…..

  19. Αγαπητέ "ανώνυμε" του 2:57, μας έπεισες με την αφοπλιστική επιχειρηματολογία σου περί νέου ανθρώπου. και ο Τσίπρας είναι ο πιο νέος πρωθυπουργός στην Ελλάδα. Τάσσεσαι μαζί του λόγω…νεότητας κι ας μην υλοποίησε τίποτα από όσα έλγε προεκλογικώς? Αν ναι, τότε πολύ κακώς που δίδεις τα εύσημα στον Γκιώνη που τον έβαλε σε αυτό το πόστο διότι ο Γκιώνης ΔΕΝ είναι νέος! Όσο για το ότι 10 γράφουν μόνο εδώ, σε βολεύει απεριόριστα, διότι κι εγώ μπορώ να αντιπαραβάλλω ότι μόνον εσύ και ένας υποστηρικτής σου γράφει υπέρ του τυχάρπαστου αντιδημάρχου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog