Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Δείτε τα θέματα

- Advertisement -

ΘΕΜΑ: “Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής”…

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι, 2ος όροφος) την 5η Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

2.Εισήγηση στο Δ.Σ. επί αιτήματος της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ για έγκριση εναέριας διέλευσης των υφισταμένων αγωγών της άνωθεν της οδού Σουσακίου.

3.Ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε. “Επιχείρηση αναψυχής καθώς και επιχειρήσεις προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών”, επί της Λ. Αθηνών 238 στο Λουτράκι, ιδιοκτησίας της “ΠΑΝ. Φ. ΚΑΛΥΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.”

4.Εισήγηση στο Δ.Σ. επί α) του καθορισμού αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου, τόσο σε δημοτικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους, καθώς και Πλανόδιου Εμπορίου, κατά κατηγορία επαγγελμάτων, οι οποίες πρόκειται να χορηγηθούν σύμφωνα με τον Ν. 4264/2014,  και β) του προσδιορισμού ισάριθμων συγκεκριμένων θέσεων για την άσκηση υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων.

5.Εισήγηση στο Δ.Σ. του Σχεδίου του νέου Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

6.Σύνταξη έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για το έτος 2016.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
1.Συμβούλια Δημοτικών & Τοπικών
   Κοινοτήτων.
2.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου   Μαρία ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Αντιδήμαρχος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog