Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα… Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου (photo)

- Advertisement -

Είναι γεγονός… Η πρώτη επίσημη εκτίμηση για τον καιρό του Πάσχα από τον Σάκη Αρναούτογλου, με τα υπάρχοντα πάντα στοιχεία, όπως την ανέβασε ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ, στη σελίδα του στο Facebook…

Ευχάριστα τα νέα για τον καιρό της Μ. Εβδομάδας!
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!

Και τα τελευταία σημερινά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν να “στηρίζουν” την αναλογική μου εκτίμηση για τις επόμενες ημέρες κι έτσι ενώ η ερχόμενη εβδομάδα δείχνει να έχει “άστατο” χαρακτήρα με αρκετές τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά , τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και κάποια σχετική ψύχρα προς τα τέλη κυρίως της ερχόμενης εβδομάδας, η Μεγάλη Εβδομάδα δείχνει αντίθετα γενικά να κυλά αρκετά ομαλά και σχετικά ζεστά, για αρκετές περιοχές της χώρας και κυρίως στα ανατολικά και νότια και με πιθανά κάποια επεισόδια μεταφοράς αφρικάνικης σκόνη και με νοτιάδες που δεν φαίνεται όμως να προκαλούν προβλήματα στα πελάγη.

Παρ’ όλο που ο άστατος καιρός θα περιοριστεί σημαντικά την Μεγάλη Εβδομάδα ενδεχομένως να μην λείψουν όμως και κάποιες ανοιξιάτικου τύπου, μικρής διάρκειας μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ημιορεινά-ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Προς τα τέλη της Μ. Εβδομάδας και κυρίως προς την Κυριακή του Πάσχα υπάρχουν κάποιες ενδειξεις για λιγο πιο άστατο κατά τόπους καιρό, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για λεπτομέρειες..

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο μόνος σοβαρός. Μην κάνετε αναρτήσεις για προβλέψεις πρόγνωσης καιρού που βασίζονται στο ενδιαφέρον, μόνο των κλικ και των διαφημίσεων, με άμεσο οικονομικό όφελος όλων των ανιδεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog