Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκδήλωση της ΛΑ.Ε με θέμα “Μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα” στο Ξυλόκαστρο

- Advertisement -

Η ΛΑ.Ε. Κορινθίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα ” Μετάβαση στο Εθνικό νόμισμα”…
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου, στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου στις 7.30 μ.μ.

Ομιλητές : Γιάννης Τόλιος και Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος
 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου :

Οι δυο τελευταίες εκθέσεις του ΔΝΤ  δεν αφήνουν  αμφιβολίες για το μέλλον και τις προοπτικές της χώρας μας. Η επικείμενη αξιολόγηση των ”θεσμών” ισοδυναμεί με εφαρμογή 4ου μνημονίου που στη ουσία θα  ολοκληρώσει τη μετατροπή της Ελλάδας απο ευρωπα’ι’κό εταίρο σε βαλκανικό παρία.

Οι μέχρι τώρα πολιτικές πλήρους υποταγής στα κελεύσματα των θεσμών αποδείχθηκαν εντελώς καταστροφικές και οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.

Η μοναδική επιλογή για τη πατρίδα μας  ,ο απεγκλωβισμός απο τη παγίδα του ενιαίου  ευρωπα’ι’κού νομίσματος, μέχρι τώρα αποτελεί ταμπού  για τις πολιτικές  ελιτ  οι οποίες  με τη βοήθεια των εντελώς εξαρτημένων ΜΜΕ  ,είχαν στην ουσία απαγορεύσει κάθε αναφορά   και ενημέρωση για τη
συγκεκριμένη επιλογή.

Η ΛΑΕ Κορινθίας ανοίγει τη συζήτηση για τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Για το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σήμερα ,τι μας επιφυλάσσει το μέλλον,τι πραγματικά θα συμβεί αν αποχωρήσουμε απο το ευρω, ποια θα είναι η θέση του αγρότη αλλά και των άλλων παραγωγικών δυνάμεων έξω απο την ευρωπα’ι’κή εποπτεία αλλά και ποιές είναι οι δυνατότητες μιας αυτεξούσιας και εθνικά κυρίαρχης Ελλάδας

θα μας προβληματίσουν στη πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται  με πρωτοβουλία μας στο ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ στις  7.30 το απόγευμα με εισηγητές  το ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΛΙΟ ,διδακτορα Οικονομικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος του ΠΣ της ΛΑΕ  και το ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ  φυσικό -συγγραφέα και ερευνητή οικονομικών θεμάτων ,μέλος της ΛΑΕ.


Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους έντιμους και ελικρινείς  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  να βοηθήσουν  με τη παρουσία τους σε μια ενωτική πανεθνική αντιμνημονιακή προσπάθεια.  Οι προβληματισμοί σας,οι φόβοι σας, οι απορίες σας ,οι πιθανές αντιρρήσεις σας θα προσδώσουν  κύρος ωριμότητα και ρεαλισμό στο δύσκολο μα και αναγκαίο βήμα της επόμενης  μέρας.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog