Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καταγγελία για κολώνα σήμανσης

- Advertisement -

Φωτό από κολώνα σήμανσης στον Ισθμό που είναι επικίνδυνη να τραυματίσει άνθρωπο….

 Πληροφορία και φωτο από Μιχάλη Μεζίνη 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχω την εντύπωση πως θα ήταν καλύτερα αν ο Δήμος μας είχε μια ηλεκτρονική εφαρμογή, την οποία θα κοινοποιούσε στους δημότες, όπου ο κάθε δημότης και μή θα μπορούσε να στείλει,παράπονο ή εισήγηση ή καταγγελία και με φωτογραφία βεβαίως αν ήθελε. Ο δήμος με τη σειρά του θα πρέπει να βεβαιώνει ότι παρέλαβε το παράπονο κτλ και θα έδινε κάποια εξήγηση και θα ενημέρωνε και για την λύση του εκάστοτε προβλήματος. Αυτό πιστεύω θα βελτίωνε τη σχέση δημότη και δήμου και θα ήταν και πιο άμεση η επαφή. Η δημοσίευση στο κατά τα άλλα αγαπητό και χρήσιμο Loutrakiblog.gr δεν είναι η μόνη λύση στα προβλήματα του Δήμου. Και.. θα προτιμούσα ακόμα το Loutrakiblog.gr να δημοσίευε και την εξέλιξη του κάθε θέματος που προκύπτει. Οσα γράφω τα γράφω με καλές προθέσεις πάντοτε.

  2. ΝΑ'ΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ! ΤΟ ΣΤΟΠ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΙΣΘΜΟ! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! Η ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ 5 ΜΕ 6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΤΟΠ, Ο 7ος ΚΑΙ Ο 8ος ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ! ΜΕΓΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Η ΛΥΣΗ; ΑΠΛΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΥΡΙΩΣ" ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

  3. Οι Αθηναιοι σου φταινε εσενα ..το κομπλεξ του καθενος.δεν βλεπεις που τρεχετε εσεις οι Λουτρακιωτες του σκοτωμου στην λεωφορο Αθηνων και στην Ποσειδωνος,το φαναρι της σχολης μηχανικου τι και αν ειναι κοκκινο τι και αν ειναι πρασινο εσεις ακαθεκτοι στις διασταυρωσεις .δεν θα μιλησω και για τα στοπ που τα παιρνετε αντιθετα ..γιατι οπως παντα προτεραιοτητα εχει αυτος που ειναι απο το χωριο .
    Τωρα ειναι γνωστο ποιοι γλυφουν την δημοτικη αρχη και τα βλεπουν ολα ομορφα .Καλα κανει το λουτρακιμπλογκ και τα ανεβαζει γιατι δεν υπαρχει φιλοτιμο !!

  4. Όπως πάντα μια ανάρτηση αντι να συμβάλει στην ανάδειξη ενός θέματος οδηγεί σε εμπαθείς σχολιασμούς κομπλεξικών ντόπιων και μπιθικεν. Το θέμα της σήμανσης στο Λουτράκι (τόσο οριζόντιας όσο και κάθετης) είναι τεράστιο, όπως και το θέμα της έλλειψης κυκλοφοριακής συνείδησης. Εξαιρετική η πρόταση του κου Αρέστη. Την εποχή του τηλεφώνου θα μπορούσε να είχε λυθεί ήδη με μια τηλεφωνική υπηρεσία και εδω και αρκετό καιρό να μιλάμε για εφαρμογή. Προϋπόθεση να υπάρχει διάθεση να ενεργοποιηθεί ο πολίτης. Οι άρχοντες τα γνωρίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog