Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι : Kαταγγελία αναγνώστη !

- Advertisement -

“Εδώ και 15 μέρες η φωτιζόμενη-προειδοποιητική πινακίδα της γέφυρας Ποσειδωνίας, η οποία βρίσκεται λίγο μετά το Καζίνο, δε λειτουργεί…


με αποτέλεσμα οι οδηγοί να φτάνουν στη γεφυρα, να τη βρισκουν κλειστή και να γυρνουν πίσω. 
Θα αργήσει πολύ να φτιαχτεί? Ας υπάρξει τουλάχιστον ενημέρωση, ας σεβαστουν οι υπέυθυνοι, όσους εργαζόμαστε στη Κόρινθο και χρησιμοποιούμε καθημερινά τη γεφυρα…”



- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ σωστή παρατήρηση. Επίσης ας θυμηθούν κάποιοι κύριοι να εξετάσουν όλες τις φωτεινές πινακίδες όπως στην Ελευθεριου Βενιζελου και την Καραισκακη.Είναι κατάντια να είναι κλειστές. Ας ειχαν έστω ένα κοινωνικό μήνυμα. Αλλά τι περιμένεις… Σε ποια πόλη ανταποδιδουν τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι δημότες; Κρίμα!

  2. Ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει!! Και εν οψει καλοκαιριου θα γινει χειροτερο.το ιδιο βεβαια συμβαινει και απο Κορινθο.Αρα πρεπει να "συμφωνησουν" οι υπευθυνοι και απο τις δυο πλευρες να κανουν μια κινηση για τους πολιτες των πόλεών τους! Και μην πουνε οτι δεν υπαρχουν λεφτα γιατι θα τους στεψουμε καρναβαλους της κοροιδιας….

  3. Καθημερινά περνάμε αυτή τη γέφυρα τουλάχιστον 2 φορές. Επανειλημμένα φτάνουμε εκεί και περιμένουμε η αναγκαζόμαστε να γυρίσουμε χάνοντας πολύτιμο χρόνο και καίγοντας τζάμπα βενζίνη. Αλλά ποιος νοιάζεται ;;;

  4. Εγώ θα έλεγα στους δόλιους σχολιαστές , μιας και ταιριάζει με της ημέρες…
    ΄΄ Άρον άρον, σταύρωσον αυτόν ΄΄
    (για τον Κ.Παντελέων..)
    Σιγά –σιγά βρε παιδιά 2-4 μέρες είναι…
    Στην Ελλάδα βρισκόσαστε…
    Βέβαια και εγώ κάνω παράπονα σε προβλήματα όπου χρονίζουν σχεδόν…!!
    Πηγαίνετε να εξομολογηθείτε -μεταλάβετε…
    Και μετά ο αναμάρτητος εξ υμών,
    Πρώτος τον λίθον βαλέτω……!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog