Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δήμος Κορινθίων :Δελτίο Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών για την ασφαλτόστρωση της διασταύρωσης της οδού Δαμασκηνού

- Advertisement -

Οι δημότες της πόλης τη Κορίνθου με ευχάριστη έκπληξη διαπίστωσαν ότι πρόσφατα  η δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προέβη στην ασφαλτόστρωση της διασταύρωσης της οδού Δαμασκηνού..
με τη σιδηροδρομική γραμμή στην είσοδο της πόλης της Κορίνθου, που θα έχει ως άμεσο και πρακτικό αποτέλεσμα να σταματήσει η καταπόνηση των διερχόμενων οχημάτων και των επιβατών τους λόγω των κραδασμών από το πέρασμα τους πάνω από τις σιδηροτροχιές.

Υπενθυμίζουμε ότι η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος ήταν πρόταση του συνδυασμού μας «Συμμαχία Πολιτών» κατά τη συζήτηση του δημοτικού προϋπολογισμού του έτους 2017, είχε πρωτοκολληθεί στο δήμο στις 8.12.2016 και κοινοποιηθεί γραπτώς στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μαζί με πολλές άλλες προτάσεις μας οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας http://www.simmaxiapoliton.gr

Πρέπει να επισημάνουμε βέβαια, ότι ο συνδυασμός μας είχε ζητήσει τοποθέτηση πλαστικού τάπητα αντί ασφαλτόστρωσης σε όλες τις διασταυρώσεις με γραμμή ΟΣΕ, με το σκεπτικό ότι εαν επαλειτουργήσει ο σιδηρόδρομος – πράγμα που ευχόμαστε να συμβεί το συντομότερο – δεν θα χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια να αφαιρεθεί η άσφαλτος ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικός. Όμως αυτό, έστω και έτσι,  είναι μια προσπάθεια επίλυσης ενός προβλήματος, άρα είναι προς την σωστή κατέυθυνση, και για λόγο αυτό οφείλουμε να επαινέσουμε του αρμόδιους που ενήργησαν.

Τέλος, αφού η δημοτική αρχή έδειξε ότι τουλάχιστον αρχίζει να λαμβάνει υπόψη της και να υλοποιεί τις προτάσεις της «Συμμαχίας Πολιτών», περιμένουμε να υλοποιηθούν και οι άλλες κατατεθειμένες προτάσεις μας και δεν θα διστάσουμε να συγχαρούμε τους αρμοδίους για οποιαδήποτε ενέργειά τους βελτιώνει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Βασίλης Νανόπουλος
επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεωρώ ότι κάθε έργο που γίνεται που αφορά τον δήμο πιστώνεται στην εκάστοτε δημοτική αρχή και όχι στην εκάστοτε αντιπολίτευση.Ο καθένας κρίνεται από το αποτέλεσμα.Η γενικότερη εικόνα της Κορίνθου έχει αλλάξει και αυτό είναι έργο της δημοτικής αρχής.Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι.Θα πρέπει να υπάρχει σύγκριση του πριν με το μετά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog