Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συμβασιούχοι Κορίνθου: Κινητοποίηση και συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο

- Advertisement -

Τη συνέχιση του αγώνα για το αυτοδίκαιο δικαίωμά σε μόνιμη και σταθερή εργασία ανακοίνωσε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ….

«Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 7 Απρίληστις 7μ.μ. στα Περιβολάκια Κορίνθου, ημέρα συνεδρίασης του Eurogroup.
Η νέα επίθεση που ετοιμάζουν στη ζωή μας, στη ζωή των παιδιών μας και στα δικαιώματα μας, είναι αδίστακτη.
Κανένας εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος να μη ξεγελαστεί από τη νέα εξαπάτηση με τα «μέτρα-αντίμετρα». Ο πραγματικός ρόλος των μέτρων είναι πετσόκομμα μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, οκτάμηνα δουλείας, με αντίμετρα ψίχουλα για το λαό».

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τί καμία απόλυση? Δεν τίθεται θέμα απόλυσης αλλά λήξης της σύμβασης. Ξέρετε τι θα πει σύμβαση?? Ισχύει εδώ η παροιμία: δώσε θάρρος στον χωριάτη… Πήραμε μία συμβασούλα να βολευτούμε μερικούς μήνες και τώρα θέλουμε και μονιμότητα κι ας υπογράψαμε σύμβαση.

  2. Όσους πολίτες μας έχουν να πληρώσουν επιπλέον φόρους και αδυνατούν (ήδη το αφορολόγητο όριο κατεβαίνει στα 5.600) για να καλυφθεί η μηνιαία μισθοδοσία σας τους σκεφτήκατε κύριοι συμβασιούχοι; Αναλαμβάνετε την ευθύνη, αν μονιμοποιηθείτε, για όσους συμπολίτες μας αυτοκτονήσουν λόγω της αδυναμίας τους να πληρώνουν φόρους;

  3. Πασοκο-συριζαίοι κυβερνήσατε με τους διορισμούς σε δημόσιο έναντι ψήφου χρεοκωπήσατε την χώρα..τον λογαριασμό θα τον πληρώσετε!

  4. KYPIOI KANETE MEGA ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΤΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 31/12/2017 ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΤΟ.Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ? AYTA ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΑ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog