Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάσχα στο Λουτράκι: Αυτό είναι το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων της Μεγάλης Εβδομάδας

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων σας καλεί να παραστείτε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, στην πόλη  του Λουτρακίου (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου)…

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων σας καλεί να παραστείτε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, στην πόλη του Λουτρακίου (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου).

Μεγάλη Παρασκευή

Ώρα 20:15 Συνάντηση Επισήμων (στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννου & Κολοκοτρώνη)

Ώρα 20:30 Προσέλευση Επισήμων στην Περιφορά του Επιταφίου.

Μεγάλο Σάββατο

Ώρα 23:30 Συνάντηση Επισήμων (στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννου & Κολοκοτρώνη)

Ώρα 23:40 Προσέλευση επισήμων στην Ακολουθία της Αναστάσεως.

Στους Αγίους Θεοδώρους (Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00.

Στα Ίσθμια (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.45 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00.

Στην Περαχώρα (Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.45, και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00.

Στα Πίσια (Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής), τη Μεγάλη Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 και το Μεγάλο Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τι θα κανουμε και που θα παραρευθουμε
    Εσενα μαζι με την παρεα σου δεν σε νοιαζει
    Ασχολησου μετα ανουσια που κανεις και
    Σηκω φυγε αυτο ειναι το καλο για εμας
    Αντε στο καλο μερες Που ερχονται

  2. Και για ακόμα μια χρονιά, όπως εδώ και 15 χρόνια, στους Αγ Θεοδώρους συγκεκριμένα πρόσωπα θα βγάλουν απ την εκκλησία τον Επιτάφιο και θα τον κουβαλάνε σε όλη τη διαδρομή εμποδίζοντας άλλους να τον κρατήσουν επειδή το έχουν τάμα.
    Και να πω πως ζει ο μέντοράς τους που του έδινα θάρρετα!!!

    Καλό Πάσχα

    Γ. Φατσούπας

  3. Ναι γιατί στην εκκλησία του Λουτρακίου την Παναγία Μεγάλη η χάρη της τα τελευταία χρόνια τα ίδια γίνονται 4 μόνιμη για την περιφορά και άλλη τέσσερις για αλλαγή και και δεν αφήνουν κανέναν άλλον

  4. Εμένα μία και με προσκαλεί ένας τόσο έντιμος και θεοσεβούμενος άνθρωπος που κάνει πάντα το καλό και δεν έχει πειράξει κανέναν άνθρωπο ενω είναι απόκτημα για την κοινωνία θα το ακολουθησω με χριστιανική ευλάβεια, για να φαίνεται ότι έχει και μπούγιο από πίσω του!

  5. Εχουν οι παπάδες ποσοστά και γλύφουν τους ημετέρους
    Και από τον επιτάφιο βγαζουν.
    Η Φιλαρμονικη τελικά θα είναι ή μουτρωσε το αφεντικό ο Μαυρόπουλος.

  6. Στο δήμο έχουν γρατζουνιά στο μυαλό αλλιώς δεν εξηγείται με αυτά που γράφουν.
    Ρε μπουμπουκάκια μου πάτε καλά
    Κοιτάζετε να πάρετε λάμψη, από τις μεγάλες χριστιανικές τελετές;

  7. Όχι ρε μάγκα κοιτάμε να πιάσουμε και εμείς τον επιτάφιο μια χρονιά διότι εδώ το έχουν τάμα συγκεκριμένοι που είχαν κουμπάρο τον παπά και δεν έδιναν λογαριασμό πουθενά. Ο παπάς όμως που τους κάλυπτε έφυγε τώρα ποιος τους καλύπτει;;

  8. και οι μεγαλες προσωπικοτητες φτανουν 1 ωρα μετα οπως παντα εξαλλου γιατι ετσι κανουν οι μεγαλες προσωπικοτητες για να νομιζουν οτι ετσι θα τραβηξουν βλεματα .Σας πηραμε ειδηση.Ελα λιγο φιλοτιμο και σοβαροτητα δεν βλαπτει .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog