Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Η παραλία Στραβά είναι ένας επίγειος παράδεισος (Εικόνες)

- Advertisement -

Αν συνεχίσετε από τα Στραβά και ανεβείτε στο βουνό μέσα από καλής ποιότητας χωματόδρομο, που κινείται μέσα σε πευκοδάσος ψηλά πάνω από τη θάλασσα, θα βρεθείτε στα Στραβά. Κατεβαίνοντας στην παραλία θα συναντήσετε μερικές ψάθινες ομπρέλες, ενώ στο αριστερό μέρος υπάρχουν «δεμένες» αρκετές μικρές ψαρόβαρκες…

Στην άλλη άκρη ένα μικρό ξωκλήσι δίπλα στη θάλασσα ενώ ανάμεσα ψιλά βότσαλα δημιουργούν μία όμορφη και φιλόξενη παραλία. Αν είστε τυχεροί και δεν φυσάει θα «γευτείτε» μία από τις πιο όμορφες θάλασσες. Αν επιλέξετε να φτάσετε εδώ μέσω του χωματόδρομου που ξεκινάει από το Σχίνο κυριολεκτικά θα μαγευτείτε από την απίθανη διαδρομή μέσα στο δάσος, ακριβώς πάνω από τη θάλασσα. Σε ορισμένα σημεία μάλιστα της διαδρομής αν αφήσετε το αυτοκίνητό σας πάνω στο δρόμο και περπατήσετε μέχρι τη θάλασσα μέσα από μονοπάτια θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύστε το μπάνιο σας στην… «ιδιωτική» σας παραλία!

Πηγή

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ερχομενος απο Λουτρκι μπορω να φερω κ να ριξω το φουσκωτο ενα 3.60.θελω να πω εχει δρομο καλο μεχρι την παραλια κ γλιστρα? ευχαριστω παιδες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog