Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι συμβαίνει στο Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων; Γιατί πήγαν στα δικαστήρια;

- Advertisement -

Μια καταγγελία αναγνώστριας (που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη) λάβαμε πριν από λίγο στο loutrakiblog.gr. Η καταγγελία, κάνει λόγο για περίεργες καταστάσεις στο Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων που έφτασαν μέχρι το δικαστήριο…

Δημοσιεύουμε την καταγγελία ακριβώς όπως μας εστάλη:

Μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ λειτουργούσε  ομαλά  για την προαγωγή των  σκοπών του.  Δυστυχώς, οι « προσωπικές  πολιτικές»  της  Προέδρου και η μεθοδευμένη εκ μέρους της  όξυνση και διασπορά φημών,  οδήγησε το Σεπτέμβριο του 2016  σε παραίτηση τριών  μελών του  Δ.Σ., της  ταμία Ελένης Χιωτέλη,  της γραμματέως Μιχαλίτσας  Βενετσάνου – Κορδαλή και του μέλους Ελένης Μυλωνά.

Μετά  τις παραιτήσεις αυτές  το  Δ.Σ. του Συλλόγου μαζί με τα αναπληρωματικά μέλη δεν συμπλήρωνε τον αριθμό των επτά ( 7) μελών, όπως απαιτείται από το καταστατικό του, με συνέπεια ο  Σύλλογος να μείνει χωρίς διοίκηση.

Και ενώ έπρεπε να προκηρυχθούν εκλογές, η Πρόεδρος  προσέφυγε στο δικαστήριο  για… «συμπλήρωση» των  μελών του Δ.Σ. .

Το δικαστήριο (Ειρηνοδικείο Κορίνθου), όμως, με την με αριθμό  275/ 2017  απόφασή του  απέρριψε το αίτημα της Προέδρου του  Συλλόγου σαν νομικά  αβάσιμο, δηλαδή με την αιτιολογία   ότι το  Δ.Σ  του  συλλόγου δεν   μπορεί να … «συμπληρωθεί»  με τον τρόπο αυτό .

Συνεπεία όλων αυτών είναι ο  Σύλλογος να παραμείνει μέχρι σήμερα  και επί   έξι ( 6)   περίπου μήνες  χωρίς διοίκηση, παρ΄ όλα αυτά  η κ. πρόεδρος επιμένει  να ασκεί πράξεις  διοίκησης,  να διοργανώνει εκδρομές κλπ, .

Προφανώς νομίζει  ότι ο  Σύλλογος είναι η ίδια…

Θα επανέλθω…

(φώτο αρχείου)

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο συγκεκριμένο σύλλογο παρατηρείται μια εναλλαγή των μελών του Δ.Σ. με εκείνα της εξελεγκτικής επιτροπής. Μήπως θα έπρεπε να γίνει ένας διοικητικός και οικονομικός έλεγχος στα τεκταινόμενα του συλλόγου τα τελευταία 20 χρόνια;;

  2. Ωωωωωω…και μεχριπριν λιγες μερες…ακουσα πως το κερδισε το δικαστηριο η προεδρος…..ποσο ψεμα πια για μια θεση εθελοντισμου….σκεψου ποσα αλλα θα υπαρχουν που πασχιζουν να μην φανερωθουν…..αισχος!!!!

  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  4. Αραγε τι φοβατε η φερωμενη ως προεδρος και απο τον Νοεμβριο εως τωρα δεν παει σε εκλογες και προτιμα να ειναι σ αυτη την εκρεμωτητα? Ας μιληση επιτελους καποιος……..

  5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΜΕΘ'ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

    Το Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών Αγιων Θεοδώρων, με εδρα Αγιοι Θεοδωροι Κορινθιας, προβαινει εις την παρουσα ανακοινωση οτι τοσο η ΑΙΤΗΣΗ υπ'αριθμ. καταθεσεως δικογραφου 25/ΕΚ/7-2-2017 ενωπιον τοθ κ.κ. Ειρηνοδίκου Κορίνθου καθως και η εκδοθεισα σχετικη αποφαση υπ'αιθμ. 275/2017, ευρισκονται στα γραφεια του Συλλογου, στη διαθεση καθε εχοντος εννομο συμφερον , μαζι με δημοσια αναρτηση και του Καταστατικου του Συλλογου εις αποκατασταση της αληθειας και της διαφανειας.
    Επιπλεον το Δ.Σ. για την διαφυλαξη και προασπιση των συμφεροντων του Ιστορικου Συλλογου, την διατηρηση της διαφανειας των πεπραγμενων και πραττομένων αλλα και την αποκατασταση εκ της συκοφαντικης δυσφημισης που εχει υποστει , επιφυλασσεται των νομιμων
    Μετα τιμής
    Το Δ.Σ. Συλλογου Γυναικων Αγιων Θεοδώρων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog