Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη

- Advertisement -

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι βεβαρημένη, όμως ο ίδιος έχει όλες του τις αισθήσεις και επικοινωνεί με το περιβάλλον και τους φίλους του, που του συμπαραστέκονται, όπως και με την σύζυγό του ηθοποιό Xριστίνα Ψάλτη ,η οποία βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα μέρα νύχτα στο πλευρό του…

Δίπλα του καθημερινά βρίσκονται επίσης οι καλοί του φίλοι Λάκης Λαζόπουλος και ο αδερφός του, ο γνωστός παραγωγός Κώστας Λαζόπουλος, οι οποίοι τον τονώνουν ψυχολογικά και σχεδιάζουν μαζί με τον Στάθη Ψάλτη τις επόμενες παραστάσεις, τις οποίες τους λέει ο Στάθης Ψάλτης ότι θέλει να κάνουν μαζί και μάλιστα σχεδιάζουν και το που θα πάνε περιοδεία. Ο ίδιος πιστεύει, όπως και οι δικοί του άνθρωποι αλλά και όλοι εμείς που μας παρέδωσε όλα τα χρόνια, υπέροχες στιγμές γέλιου μέσα από τις ταινίες του αλλά και την παρουσία του στις θεατρικές σκηνές, πως θα καταφέρει να βγει «νικητής» από αυτή τη μάχη και θα επιστρέψει στη σκηνή όπου θα μπορέσει να παίξει μαζί με τον αγαπημένο του φίλο Λάκη Λαζόπουλο.

Για την νοσηλεία του Στάθη Ψάλτη σε δωμάτιο ιδιαίτερης φροντίδας όπου βρίσκεται, το επιπλέον κόστος το έχουν αναλάβει από κοινού τα αδέρφια Λαζόπουλοι.

Μαζί τους βρίσκεται ως άγρυπνος φρουρός και η Μαίρη Βιντιάδου, η γνωστή δημοσιογράφος που κάνει δημόσιες σχέσεις στα περισσότερα Αθηναϊκά θέατρα και τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει όλες τις παραστάσεις του Στάθη Ψάλτη. Τρέχει για ό,τι έχει ανάγκη ο καλός της φίλος και η οικογένειά του.

www.kalimera-arkadia.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog