Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Κάποιοι πρέπει τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη. ΑΜΕΣΑ!

- Advertisement -

Ως γνωστόν, στις 28 Ιανουαρίου, ο νεοσυσταθείς Περιβαλλοντικός Σύλλογος της Λίμνης Ηραίου, απέστειλε σε όλα τα Κορινθιακά ΜΜΕ, ένα Δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το οποίο από προσωπικές εμπειρίες έχουμε παρατηρήσει πολλοί από εμάς τα νερά της Λίμνης να είναι βρόμικα από πυκνά λύματα οχετών, που σιγά σιγά μετά από μερικές ημέρες διαχέονται τελικώς στο νερό της Λίμνης και δεν είναι πλέον αντιληπτά με το μάτι…

Παράλληλα, πάντα σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, η Λίμνη επιβαρύνεται και από το γεγονός ότι οι υπάρχουσες αποχετεύσεις δεν έχουν τις εκ του νόμου προδιαγραφές ώστε να μην μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα με άμεσο βέβαια αποδέκτη την Λίμνη”.

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως loutrakiblog, ήταν να απαντήσουμε στις συγκεκριμένες καταγγελίες και να δημοσιεύσουμε όλα τα τελευταία αποτελέσματα της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου από τα δείγματα που έχουν παρθεί από τα νερά της Λίμνης Ηραίου…

Ο λόγος που το κάναμε αυτό, ήταν, επειδή κρίναμε ότι το θέμα ήταν πολύ σοβαρό και πλήττει όχι μόνο το τουριστικό διαμάντι της πόλης, τη Λίμνη Ηραίου, αλλά και τον Τουρισμό ολόκληρου του Δήμου.
Απορίας άξιο, βέβαια, ήταν το γεγονός ότι κανένας από τη Δημοτική Αρχή, δεν επιχείρησε να υπερασπιστεί τη φήμη της Λίμνης έναντι των λεγομένων του Περιβαλλοντικού Συλλόγου.
Επανερχόμαστε στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου, το τμήμα Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αφού προέβη σε εξονυχιστικό έλεγχο όλων των καταστημάτων και των τουριστικών επιχειρήσεων πέριξ της Λίμνης Ηραίου (με υψηλό, μάλιστα, κόστος), ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων που να αποδεικνύουν την πρόκληση ρύπανσης, αφήνοντας στην ουσία τις καταγγελίες του Περιβαλλοντικού Συλλόγου να πέσουν στο κενό.
Τα συγκεκριμένα έγγραφα, σας παρουσιάζει αποκλειστικά το loutrakiblog.gr, κλείνοντας και επίσημα (θέλουμε να πιστεύουμε) αυτό τον κύκλο δυσφήμισης που άνοιξε ο νεοσυσταθείς Περιβαλλοντικός Σύλλογος για την λίμνη Ηραίου με άγνωστα για την ώρα αποτελέσματα…
Είναι φανερό, ότι οι άνθρωποι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου, είναι “και με τη βούλα” εκτεθειμένοι απέναντι στο σύνολο των κατοίκων του Δήμου μας.
Συνεπώς, το λιγότερο που πρέπει να κάνουν, είναι να ζητήσουν τουλάχιστον ένα μεγάλο συγνώμη…

Ρεπορτάζ: alex
Photo by Ευαγγέλου Αντώνης

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΣΥ 6.00 μμ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Β.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΙΜΩΝΗΣ ΤΟΝ ΑΛΕΧ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

  2. Είναι πολύ απλό.
    Εφόσον ο εν λόγω σύλλογος έκανε έγγραφη καταγγελία στο Υπ. Υγείας, χωρίς να παραθέσει στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του και κατόπιν της έκθεσης της Υγειονομικης Υπηρεσίας πρέπει πρώτα ο Δήμος και μετά τα καταστήματα και ξενοδοχεία της λίμνης να απαντήσουν με μηνύσεις!

    Οι συγγνωμες και τα άλλα κουραφέξαλα δεν έχουν καμία ισχύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog