Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Τουρίστες σκέτη απογοήτευση!!!

- Advertisement -

Κάποιοι τελικά δεν μπορούν να διδαχτούν παιδεία ή κάποιοι δεν μπορούν να μεταδώσουν την παιδεία…

Αυτό είναι το συμπέρασμα βλέποντας την εικόνα που παρουσιάζει η παραλία μας μετά από την επίσκεψη εκδρομικών λεωφορείων και στην περίπτωση μας σχολείων ……..

Η παραλία σπαρμένη κυριολεκτικά με μπουκαλάκια από νερό ,αναψυκτικών και συσκευασίες – κυπελάκια παγωτού ! Να σημειώσουμε ότι η παραλία είχε καθαριστεί από τον όμιλο αυτοδυτών και τον ΣΕΟ Λουτρακίου την Κυριακή 2 Απριλίου .

 Οι επισκέπτες στην πόλη μας είναι ευπρόσδεκτοι !!!!! Πρέπει να ενημερώνονται ώστε να κάνουν το αυτονόητο και να μην ρυπαίνουν το περιβάλλον ?????? Πήγαινε την εκδρομή σου και κάνε την διαφορά …. Τα σκουπίδια σου μόνο στον κάδο !!!

Ομιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκτος απο τα σκουπιδια των "τουριστων" θα υπαρχουν και 50 ξαπλωστρες στον βυθο,αλλες τοσες βασεις για ομπρελλες και καμια 300αρια λαστιχα.
    Για αυτα ποιος ευθυνεται;

  2. Βρήκε την λύση ο δήμος ..
    Δίνει οικομομικη βοήθεια στον όμιλο και αυτός κάνει την δουλειά ..
    Και όλα μέλι γάλα !!!
    Κερδαμε δήμαρχε

  3. Βεβαίως ευθύνονται οι άμυαλοι που ρυπαίνουν.
    Αυτοί είμαστε.
    Εξίσου όμως ευθύνεται ΚΑΙ ο Δήμος που δεν έχει καλάθια απορριμάτων στην παραλία. Αυτά τα λίγα που έχει είναι ελάχιστα και δεν επαρκούν.
    Ας βοηθήσει όμως την κατάσταση και ο ίδιος ο καταστηματάρχης με τα παγωτά -αν είναι ευσυνείδητος- και να βάλει ΚΑΙ αυτός ένα μεγάλο καλάθι για απορρίμματα έξω από το μαγαζί του. Ας μην τα περιμένουμε όλα από Δήμο, Κράτος κλπ…

  4. Φέρτε και τον προαστιακό μέχρι μέσα στην πόλη να δείτε πόσο καθαρά θα είναι όλα τα σημεία του δήμου.
    Όλο το γυφταριό μαζεμένο.

  5. Βάλτε κάδους στ παραλία!! Ελέγξτε τον πεζόδρομο με τα σπασμένα πλακάκια γιατί αργά ή γρήγορα όλο και κάποιος θα πέσει!! Σκουριασμενα φώτα που μερικά είναι άκρως επικίνδυνα!!

  6. Βάλτε κάδους στ παραλία!! Ελέγξτε τον πεζόδρομο με τα σπασμένα πλακάκια γιατί αργά ή γρήγορα όλο και κάποιος θα πέσει!! Σκουριασμενα φώτα που μερικά είναι άκρως επικίνδυνα!!

  7. Όχι Γκιωνηκούς, όχι Πρωτοππαπά σε δημαρχείο θάλασσα και ακτές για να μπορούμε να σκεφτομαστε καθαρα και αυτό το καλοκαίρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog