Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μάθε σε πραγματικό χρόνο αν είναι κλειστή η γέφυρα

- Advertisement -
                 

Επιτέλους μπορείς να ξέρεις σε πραγματικό χρόνο αν οι βυθιζόμενες γέφυρες στην Ποσειδωνία και τα Ισθμια είναι ανοικτές ή κλειστές και να γλυτώνεις πολύτιμο χρόνο και ταλαιπωρία…

Στην νέα ιστοσελίδα της Διώρυγας προστέθηκε εφαρμογή που σε ενημερώνει άμεσα για τις δύο γέφυρες.

Στην ίδια διεύθυνση www.aedik.gr.

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας:

Η νέα  ιστοσελίδα περιέχει την πλούσια Ιστορία της Διώρυγας, τις Υπηρεσίες που παρέχουμε, την Νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία της Εταιρείας, αλλά και τις προκηρύξεις που εκδίδονται από τις Υπηρεσίες μας, έτσι ώστε με πλήρη διαφάνεια όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν άμεση πρόσβαση και ενημέρωση.

Επί προσθέτως αναπτύχθηκε νέα εφαρμογή υπολογισμού Τελών Διέλευσης, ώστε όλοι οι  πελάτες μας από όποιο σημείο της Ελλάδας ή και του κόσμου και αν βρίσκονται να μπορούν να υπολογίσουν με ακρίβεια τα Τέλη Διέλευσης του Καναλιού μας.

Η Ιστοσελίδα μας για  να διευκολύνει τους πολίτες που χρησιμοποιούν τις βυθιζόμενες γέφυρες (Ισθμίας & Ποσειδωνίας), παρέχει την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης της λειτουργίας τους. Με τη νέα ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή ‘Ενημέρωση Λειτουργίας Βυθιζόμενων Γεφυρών’, η οποία είναι διαθέσιμη και για συσκευές κινητών τηλεφώνων μέσω του Play Store, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται άμεσα κι εύκολα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. EKEINH THN PINAKIDA STHN KORINTHO GIATI DEN THN FTIAXNEI O DHMOS KORINTHIWN? EKSYPERETEI SYMFERONTA TAKSITZIDWN? KOSSTIZEI POLY AKRIBA? AS THN KSHLWSOYN LOIPON NA EINAI ELEYTHERO TO PEZODROMIO GIA TOYS PEZOYS! THA MAS APANTHSEI KANEIS?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog