Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συμβασιούχοι Δήμου Κορινθίων: Ο Δήμαρχος παρανομεί και η Κυβέρνηση αδιαφορεί. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

- Advertisement -
                                     

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ…

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου στην Κόρινθο πραγματοποιήσαμε σήμερα Μ. Τρίτη 11-04-17, προκειμένου να καταγγείλουμε την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης με βάση την ένσταση που έχουμε καταθέσει κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων που αρνείται παρανόμως να παρατείνει τις συμβάσεις μας μέχρι τις 31-12-17.

Παρά την τροπολογία, παρά τις εγκυκλίους, στην πράξη αποδεικνύεται ότι σαν εργαζόμενοι έχουμε γίνει μπαλάκι μεταξύ Δημάρχου, Υπουργείου και Υπηρεσιών παρά το γεγονός ότι 42 οικογένειες βρίσκονται στην ανεργία εδώ και 4 έως 6 μήνες και με άδειο το οικογενειακό πορτοφόλι μέσα στο Πάσχα.

Ο Δήμαρχος παρανομεί και η Κυβέρνηση αδιαφορεί κρυμμένη πίσω από νόμους και εγκυκλίους που στην πράξη δεν εφαρμόζονται, αποδεχόμενη έτσι την αυθαιρεσία.

Εμείς δηλώνουμε αποφασισμένοι και το έχουμε διατρανώσει σε όλους τους τόνους σε Υπουργούς, Δημάρχους, Περιφερειάρχες και Αποκεντρωμένη Διοίκηση ότι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος τον αγώνα μας για το δικαίωμα στη σταθερή εργασία.

Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

Κόρινθος, 11-04-2017                                       ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
                                                                                   ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιό δικαίωμα σε σταθερή εργασία επικαλείστε κύροι και κυρίες? Υπογράψατε συμβάσεις ορισμένου χρόνου ναι ή όχι? Πήρατε τις δουλειές και τώρα θέλετε μονιμότητα για να κάαααααθεστε, έτσι? Ο νόμος είναι νόμος. Άλλο η αορίστου χρόνου, άλλο η ορισμένου. Αν δεν ξέρετε τις έννοιες, καλύτερα να γυρίσετε πίσω στα θρανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog