Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η φωτογραφία του Τσοχατζόπουλου μέσα από το νοσοκομείο που σοκάρει

- Advertisement -

Μια αποκαλυπτική φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου μέσα από το Νοσοκομείο «ανέβασε» στο προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram ο δημοσιογράφος Αντώνης Σροίτερ…

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία αποτυπώνεται ο πρώην υπουργός ξαπλωμένος στο κρεβάτι με ανεπνευστική υποστήριξη.

Όπως γράφει ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Aplha: «Ο Άκης Τσοχατζόποπυλος λίγο μετά το τριπλό bypass. Από τα ντοκουμέντα που θα παρουσιαστούν σήμερα στις 23.40. Αυτοψία με την Βικύ Σταμάτη»

http://www.newsbomb.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα λαμόγια που είναι άρρωστα με το χρήμα έτσι θα καταντήσουν. Κανείς δε ζεί αιώνια και άντε να δω τι στο διάολο θα κάνουν τόσα λεφτά που μαζεύουν.

  2. θα βγουν τα λαμόγια τώρα, και θα λενε καλα να παθει. Ο άλλος που σκοτώνει συνειδητά με όπλο ή μαχαίρι χωρίς να υπολογίζει τίποτα…….στην άδεια!! Αρε καθικια.

  3. Γιατί κάπνιζε πολύ. Όλοι οι άνθρωποι μετά το χειρουργείο δείχνουν καταβεβλημένοι. Πόσα κέρδισες από την φωτό και πόσα κερδίζεις από την καμπάνια: free tsohatzopoulos?

  4. 11:45 π.μ. εμπαθή, κανείς δεν θέλει τους άλλους ελέυθερους και τον Άκη στην στενή. Θέλει ΚΑΙ τους άλλους στην στενή ΚΑΙ τον Άκη. Εσύ, αδιανόητο γιατί τον αγαπάς τόσο. Ο λεγόμενος ανθυπίλαρχος είσαι?

  5. Τα κρεββατια των νοσοκομειων ειναι γεματα απο Ελληνες σε μετεγχειρητικη νοσηλεια. Και ολοι εχουμε εικονες απο καποιον δικο μας σε μια παρομοια κατασταση.Εμεις πρεπει να λυπηθουμε τον Ακη τον μπρουκλη τον πασοκατζη? Γιατι? Για να συγχωρεσουμε τον προτερο βιο του που γλενταγε στην υγεια των κοροιδων Ελληνων? ΟΧΙ, δεν ειμαστε ολοι πρωην αφισοκολλητες του πασοκ για να μας συγκινησει ενας απο τους πρωην ζιβαγκο του Αντρεα. Μιλα Ακη για τα κλεμμενα, τις μιζες, τους συμμοριτες σου που καταληστεψαν το δημοσιο χρημα, και αυτο ΙΣΩΣ και να βοηθησει την μετα θανατον υστεροφημια σου, ΙΣΩΣ.
    Ζ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog