Πνευματικός: O Πελοποννησιακός λαός είναι προβληματισμένος και απογοητευμένος που η κυβέρνηση δίνει σε ιδιώτη τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου (video)

- Advertisement -

Το «πράσινο φως» για την υπογραφή άμεσα της σύμβασης με την οποία θα ανατεθεί σε ιδιώτη η διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσαν η κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο φορέας των δήμων (ΦΟΔΣΑ)….

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Επικρατείας, μετά το πέρας σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί

Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκης, Εσωτερικών Παν. Σκουρλέτης, ο αναπλ. Υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελος, ο αναπλ. Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξ.  Χαρίτσης και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Η Αιφνιδιαστική αυτή απόφαση της κυβέρνησης ήταν η αιτία να ξεσηκωθούν οι Δήμαρχοι που είναι αντίθετοι.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός δήλωσε πως ο Πελοποννησιακός λαός είναι προβληματισμένος και απογοητευμένος.

Επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως το έργο δεν πρόκειται να γίνει γιατί έχει απέναντί του την κοινωνία τους Πελοποννήσιους που δεν θα αντέξουν το κόστος.
Υπενθύμισε για μία ακόμα φορά πως οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου είναι υπέρ της διαχείρισης και έχουν καταθέσει προτάσεις εδω και ένα χρόνο.

Κατήγγειλε τέλος πως τα σχέδια των υπουργών είναι να εκβιάσουν τις δημοτικές αρχές και τους πολίτες.
Αν δεν αντιδράσουμε οδεύουμε σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που θα έχει την υπογραφή της Περιφέρειας & της Κυβέρνησης

korinthostv.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ???

  2. Καλα σας κανουν γιατι παιζεται πολιτικα παιχνιδια στις πλατες του κοσμακι για καθε θεμα ,χρονια τωρα μας κοροιδευατε με το συγκεκριμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα