Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στιγμιότυπα, πανηγυρισμοί και δηλώσεις !Πανηγύρισε και ο Δήμαρχος την μεγάλη νίκη του Ποσειδώνα! (βίντεο)

- Advertisement -

Στιγμιότυπα από τον αγώνα βόλλεϋ των Γυναικών του ΑΟ Ποσειδώνα ενάντια στην ομάδα του Άργους, οι πανηγυρισμοί για την άνοδο στην Α2 κατηγορία, οι δηλώσεις του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Γεωργίου, του προπονητή κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου αλλά και το δώρο του κ. Γιάννη Λαζαρίδη στις αθλήτριες…

Παρών ήταν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, χειροκρότησε θερμά τις αθλήτριες και πανηγύρισε μαζί τους την άνοδο στην Α2. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Δήμαρχος ήταν και εκείνος αθλητής (πολύ καλός) του βόλλεϋ, οπότε έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο άθλημα.

Το παρών επίσης έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, επίσης παλιός βολλεϋμπολίστας αλλά και προπονητής πολλών εκ των σημερινών αθλητριών του Ποσειδώνα, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί τις αθλήτριες  μετά τη μεγάλη νίκη.

Το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά της αθλήτριας Μαρίας Μιχαλά ήταν η χτεσινή νίκη, γι αυτό έσβησε τα κεράκια της στον αγωνιστικό χώρο!!

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Ποσειδών κ. Χαράλαμπος Γεωργίου έδωσε πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή, τους ευχαρίστησε και τόνισε πως η ομάδα ήδη θέτει τον επόμενο στόχο !

Ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος με τη σειρά του ευχαρίστησε και  τις αθλήτριες και το Σωματείο και τον γυμναστή κ. Δέδε για τη στήριξη !

 Μπρείτε να διαβάσετε το χτεσινό ρεπορτάζ εδώ www.loutrakiblog.gr/2017/04/2_13.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Πολλά συγχαρητήρια από την συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr. Σας ευχόμαστε να κατακτήσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει !!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog