Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποιοι πολιτικοί είχαν πρότερη «καριέρα»… ψάλτη

- Advertisement -

Ο φακός έχει συλλάβει πολλές φορές τους πολιτικούς ….να ψέλνουν…..

Μπορεί να χωρίζει …άβυσσος τον Νίκο Φίλη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά τους ενώνουν οι ψαλμοί. Στην δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, καθισμένοι δίπλα-δίπλα έψελναν, κοιτάζοντας όμως προς άλλη κατεύθυνση.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας του Σύριζα, του οποίου η κόντρα με την Εκκλησία του στοίχισε το Υπουργείο του, από παιδί ήταν «παπαδάκι», και τραβά την προσοχή των φωτορεπόρτερς, όταν αρχίζει να ψέλνει εντός Βουλής, σε κάθε Αγιασμό.

Από παιδί στην εκκλησία ήταν και ο Κώστας Σκανδαλίδης. Μάλιστα πολλοί έχουν ξαφνιαστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών όταν βρέθηκαν να παρακολουθήσουν την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου! Κι αυτό γιατί, στο αναλόγιο βρισκόταν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος συμμετείχε στους ψαλμούς με τους ιεροψάλτες της εκκλησίας.

Βέβαια, ίσως οι περισσότεροι απ΄ αυτούς να μην γνώριζαν ότι ο τέως βουλευτής είναι ένας από τους καλύτερους ψάλτες, αφού πρόκειται για παπαδοπαίδι (είναι το τέταρτο και τελευταίο παιδί του παπα-Γιώργη και της Χριστίνας Σκανδαλίδη, από την Καρδάμαινα της Κω).

Ο φακός έχει συλλάβει πολλές φορές να ψέλνουν τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, ο Νίκος Ξυδάκης, και ο βουλευτής της ΝΔ. Θανάσης Καβαδάς, ενώ δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί που ακολουθώντας τον Επιτάφιο, όπως ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη ψέλνουν τους ύμνους της Μ. Παρασκευής.

Πηγή : The Toc
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog