Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απλησίαστα τα διόδια της Πατρών-Κορίνθου: Από 6.5 στα 11.5 ευρώ!

- Advertisement -

Στα 11,5 ευρώ θα φθάσουν σταδιακά τα διόδια στην Πατρών-Αθηνών, απόφαση που έχει ήδη ληφθεί, κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε θα γίνει η συγκεκριμένη αναπροσαρμογή…

Ουσιαστικά πρόκειται για διπλασιασμό του κόστους των διοδίων, κάτι που κατά τους υπεύθυνους της «Ολυμπίας Οδού» προβλέπεται από τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.

Κατά τους υπεύθυνους της εταιρείας ο δρόμος έχει ήδη ολοκληρωθεί, διαθέτεις τις προδιαγραφές που έχουν καθοριστεί, δηλαδή δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά διαδρομή, αλλά η αναπροσαρμογή θα γίνει σταδιακά και σε βάθος χρόνου.

Το πότε ακόμη δεν έχει αποφασιστεί και για μερικές ημέρες, οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια από Πάτρα για Αθήνα, ύψους 6,5 ευρώ.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σίγουρα σε κανέναν δεν περισσεύουν αλλά η ασφάλεια δεν πληρώνεται με τίποτα.
    Τώρα ταξιδεύεις κ δεν φοβάσαι,άλλωστε κανεις δεν κάνει την διαδρομή αυτή κάθε μερα

  2. 11:43 Υπάρχουν εργαζόμενοι που κινούνται καθημερινά σε αυτη τη διαδρομή. Και πραγματικά ΔΕΝ είναι ο σφαλέστερος δρόμος, καθως σε κάποια σημεία εχει ανάποδες κλίσεις. Εύχομαι να τα αποκαταστήσουν σύντομα

  3. Ναι, αλλά δεν είναι και σωστό η ασφάλεια να χρυσοπληρώνεται, ή μάλλον να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Η ασφάλεια των πολιτών είναι υποχρέωση του κράτους όχι χατίρι. Και να σου υπενθυμίσω και τις δηλώσεις του τσιπράκου υπέρ του κινήματος δεν πληρώνω περί πανάκριβων διοδίων κάτι για το οποίο θα έπαιρνε μέτρα.

  4. OΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ .. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ !!
    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog