Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Η γυναικολόγος από την Κορινθία που πήρε παράσημο στη Γαλλία !!!

- Advertisement -

Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που μπορεί…

Την 11-4-2017 στον Παρίσι, η Γαλλική Δημοκρατία, με απόφαση του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας FransouaOlant, παρασημοφόρησε με τo μετάλλιο του Ιππότη, του Εθνικού Τάγματος της Αξίας, τη κόρη μου Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, για να υπογραμμίσει τις σημαντικές αξίες της προσωπικής και επαγγελματική της διαδρομής.

Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι…. χάρη στην έντονη κινητοποίησή της  προς τη κοινωνία, τα Κράτη και τους Θεσμούς της Ευρωπαικής Ένωσης, η παθολογία, την οποία αποτελεί η ενδομητρίωση, γράφτηκε στην πολιτική Ευρωπαική ατζέντα.

Εύχομαι στη Χρυσούλα πρόοδο, υγεία και δύναμη, για να υπηρετεί τις οικουμενικές πανανθρώπινες αξίες. Τα δικαιώματα των γυναικών, είναι και ανθρώπινα δικαιώματα,  όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε σε πρόσφατη ομιλία της στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα Ελληνόπουλα, απανταχού της γής, να έχουν υγεία, δύναμη και πρόοδο, για το καλό το δικό τους, της οικογένειας, της Πατρίδας, της Ελλάδας μας

ΥΓ Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου είναι κόρη του πρώην αντιδημάρχου Κιάτου Νίκου Ζαχαρόπουλου.

Εμείς θα της ευχηθούμε να έχει πάντα επιτυχίες!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ευγε της !καλα κανετε και αναδεικνυετε τους επιστημονες και ποσο μαλλον τους κορινθιους γιατι εχουμε φτασει να θαυμαζουμε κυριες μονο επειδη δειχνουν τα μπουτια τους και φωτογραφιζονται σε καθε event μαγαζιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog