Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη: Λουτράκι – Τα καλοκαίρια περνούν, το πρόβλημα παραμένει

- Advertisement -

Διαβάστε μια καταγγελία που λάβαμε από αναγνώστη του loutrakiblog.gr, που θίγει ένα θέμα που κρατάει… χρόνια…

Ακολουθεί η καταγγελία με τις φωτογραφίες, όπως ακριβώς εστάλη στο loutrakiblog:

Παραλια στο βιολογικο καθαρισμο.
Ερειπια, σκουπιδια, ολα τα καγκελα στις σκαλες κομενα απο τη σκουρια κι επικινδυνα

Μεχρι να γινει η αναπλαση της παραλιακης ζωνης, μήπως θα πρέπει να επεμβει καποιος απο τη δημοτικη αρχη σε ορισμενα σημεια και να διορθωσει τις υπαρχουσες ζημιες στις εγκαταστασεις της παραλιας, πριν γινει το μπανιο επικινδυνο σπορ;

Το κοστος πολυ μικρο, αλλα το οφελος που θα προκυψει πολυ μεγαλο για την πολη μας, εν οψει της καλοκαιρινης σεζον

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ομπρέλες βρίσκονται εκεί ακόμα για να πάνε στον βυθό.
    Πως θα βγάλουν από τον βυθό κάτι οι δύτες που παίρνουν χρήματα από τον Δήμο.
    Όλα για κάποιον λόγο γίνονται !!
    Καλό καλοκαίρι

  2. ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ . ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ LTO ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ . Ε ! ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!

  3. Σε ολα τα τουριστικα μερη καθε χρονο κανουν διαφορες ετοιμασιες πχ καθαριζουν ,βαφουν,ασπριζουν εστω ,βελτιωνουν καταστασεις, ενπασι περιπτωση κατι κανουν για να δειξουν μια διαφορετικη εικονα,στο λουτρακι μην τους ξυπνατε!!!

  4. Mήπως να δώσει λεφτά ο δήμος να γίνει και ανακαίνιση στο Cocoon? Οι πάσαλοι στην παραλία, ανήκουν στον δήμο?
    Ας φτιάξουν πρώτα τα πεζοδρόμια μέσα στο Λουτράκι, που σαβουριάζεται ο κοσμος στο ίσιωμα και μετά ας φροντίσουν τα ιδιωτικά μαγαζακια

  5. να αφήσετε τις γνωστές σας σαχλαμάρες για την δημοτική αρχή και να αρχίσετε να κυνηγάτε εκείνους που όταν πάνε για ντουζ στην παραλία νομίζουν οτι πρέπει να χαλάσουν όλο τον υδροφόρο ορίζοντα επειδή είναι τσάμπα. Θα έπρεπε να ζητάτε να βάλει ο δήμαρχος μετρητή που να δέχεται 20 λεπτά και να σταματάει αυτόματα το νερό στο ΄1 λεπτό ώστε να έχει έσοδα για να μαζεύει τις γυφτιές σας από την παραλία . Και να θυμόσαστε ότι πρόκειται για τις δικές μας γυφτιές .
    Ο Γκιώνης είναι μιά χαρά και στο τέλος όλοι εσείς που τώρα τον κοροιδεύετε στο τέλος ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ γιατί όλοι σας διαθέτετε μηνήμη χρυσόψαρου.

  6. 3.37 μαζεψε τα σαλια σου θα γλυστρισουμε απο το γλυψιμο!τι εκανε ο γκιωνης που δεν εχει αλλαξει μια πλακα σπαμενη στ πεζοδρομιο της παραλιας !το παρκο ειναι αθλιο σα ζουγκλα με σπασμενα πλακακια !το παρκο δεξαμρνης ζουγκλα σκετη !κ καμαρωνουν για τις διοργανωσεις για να δουλευουν τα φιλαρακια τους .
    Μες τις φωτογραφιες εδω βλεπουμε κ κατασκευες τ μαγαζιου .Εμεις θα το αναστηλωσουμε ?Αλλα ερχεται μαης και τωρα που ειναι να ανοιξει ας φτιαξουμε τη μοστρα του ε

  7. ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΚΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙς ΚΟΛΟΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ .ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟ -ΡΙΒΑΖ . ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΟΛΟΓΙΖΟΥΝ !!!!!

  8. εγω να ρωτησω κατι ?ο πεζοδρομος τελειωνει εκει που αρχιζει το μαγαζι το συγκεκριμενο ?η συνεχιζει μεχρι περα και το κλεινουν με τραπεζια? ποιος ξερει ? ειναι τα οικοπεδα μεχρι την ακρη ?

  9. Φωτογραφίες από ένα συγκεκριμένο σημείο.Ακομα και τέλεια να ήταν όλα πάλι θα βρίσκαμε ένα τέτοιο μέρος με τόσα χαλια.
    Εδώ ψηφίζουμε ανθρώπους που τόσα χρονια μας έβαλαν μέσα.Ο δήμαρχος μας φταίει?Εμείς που τους ψηφίζουμε φταίμε.Δυστυχως.
    Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο τόπο.Μην τα αναλύσουμε.Τα ξέρουμε όλοι.Απλα δεν υπάρχει φράγκο.Οταν υπήρχε δεν τα χειρίστηκαν σωστά.Και στις δυο περιπτώσεις μπλέξαμε.Μηδεν έργα.Θεληση δεν υπήρξε ποτέ όσο υπήρχε χρημα.Τωρα που δεν υπάρχει τα θέλουμε?

  10. 10.00 25η Μαρτιου υπηρχαν καγκελα σπασμενα και παγκακια χωρις καθισμα στο Ηρωο τριγυρω .Κατα τ αλλα 'γκουτσι και ρειμπαν τρομαρα τους .Δεν μιλαει κανεις για τους φοινικες .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog