Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόντρα Πέτρου – Γκιώνη στο Δημοτικό Συμβούλιο για χορηγία σε ιδιώτη

- Advertisement -

Κόντρα ανάμεσα στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, Θοδωρή Πέτρου και το Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, για το ποσό ύψους 1.200 ευρώ που δόθηκε σε ιδιώτη από πλευράς Δήμου, ως “βοήθημα” για να καλυφθούν τα έξοδα των μετακινήσεων των παιδιών που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα σκακιού που έγινε στο Λουτράκι…

Δείτε το video:

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O παρακμάζων δήμαρχος να προσέχει τα λόγια του απέναντι στον επερχόμενο δήμαρχο. Επερχόμενο και ανατέλοντα με όπλο την ηλικία του, σοβαρότητά του, κατάρτησή του, εμπειρία του στα κοινά και τον ενθουσιασμό του να προσφέρει τα μέγιστα στην πόλη μας που δεν είναι τσιφλίκι κανενός Γκιώνη, κανενός Παντελέοντος, καμίας Πρωτοππαπά.

  2. Σε πήρανε φαλάγγι Πέτρου αυτοί είναι καρχαρίες. Με τις φωνές τους σε αποπροσανατολιζουν. Ρώτα τον Τάσο να σου πει τι γίνανε.

  3. Φαντάσου να ήταν και ο Μουζάκης εκεί τι θα γινόταν; Την έπεσαν όλοι μαζί στον Πέτρου και τον αποσυντονισαν όλοι αυτοί οι επαγγελματιες δημοτικοί καταστροφεις του Λουτρακιου. Μιλάει η Πρωτοπαππα και ο Γκιωνης πού χρέωσαν το Λουτρακι με εκατομμύρια ευρώ. Ρε ουστ χαμένοι.

  4. Τους ενοχλουν οι σωστοι γιατι τους χαλανε τη πιατσα !!Δεν θελουν να δινουν λογαριασμο
    ..
    Ας ερθουν να κανουν τις μυξοκλαιουσες για ψηφους παλι.

  5. Μπράβο κύριε Πέτρου.
    Τους δίνετε την ευκαιρία να ξεφτιλιστούν για μία ακόμη φορά. Και να αποκαλύπτεται για μία ακόμη φορά που πάνε χρήματα των δημοτών. Σε συγκεκριμένο ιδιώτη. Έχει και άλλο ακόμη μέχρι να φτάσουμε πάτο;;

  6. ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ???ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ(ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΣΘΩΘΕΙ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ)…ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ…ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΨΗΦΟ…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!

  7. ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ….

  8. Δεν μου λεει κατι ηξευτιλα της δημοτικης
    Αυτης αρχης διοτι δεν τους νοιαζει
    Ειναι ολοι τους για τα μπαζα.Κυιε Πετρου
    Απο εσας εξαρταται να ξεκουμπιστει αυτη
    Η αναξια δημοτικη αρχη τωρα κινηθειτε
    Αμεσα δεν παει αλλο θα υπαρξουν σοβαρα
    Προβληματα κανετε κατι υπαρχει λυση
    Η δικαιοσυνη

  9. 12:46 όοοοοοοχι, η Πρωτοπαππά πάει, που δίνει 4 χιλιάρικα για άρματα αποκριάς που ο δήμος Πατρέων παραχωρεί δωρεάν. Ικανοποιήθηκες τώρα?????

  10. Ενδιαφέρον… στα πρώτα λεπτά του βίντεο, ο δήμαρχος απαντάει αποφεύγοντας κάθε οπτική επαφή με τον κ. Πετρου και αρχίζει το ΄παραμύθι΄ του στυλ καλά που περάσαμε.
    Δώσαμε λεφτά αλλά δεν ξέρουμε πόσο κόστιζαν οι μετακινήσεις!Πώς προέκυψε το ποσό αυτο?
    Μπράβο κ. Πέτρου

  11. Γιατί υποχρεωνόμαστε στους άλλους δήμους για καρναβαλικά άρματα όταν έχουμε τα δικά μας και σπαμε πλακα ολο τον χρονο ;

  12. 6:19 μ.μ. σωστός φίλε μου, πανέξυπνο το σχόλιό σου και μπράβο σου! Το θέμα είναι: πόσοι το κατάλαβαν? Και σκέψου πως όσοι δεν το κατάλαβαν, ψηφίζουν δυστυχώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog