Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πριν από λίγο: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Λουτράκι – Στο Νοσοκομείο Κορίνθου 3 άτομα

- Advertisement -

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων έγινε πριν από λίγο στο φανάρι του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου στο Λουτράκι

Το ένα όχημα (το άσπρο, που είχε κατεύθυνση προς Λουτράκι) συγκρούστηκε αρχικά με το άλλο όχημα (το ασημί) που έστριβε αριστερά (κατεύθυνση προς Ισθμό) και στη συνέχεια αφού πέρασε σχεδόν από πάνω του, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Για καλή του τύχη, δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο από την άλλη πλευρά…

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός και ο συνοδηγός του άσπρου οχήματος, όσο και η οδηγός του ασημί οχήματος (που είχε μαζί της τα 2 ανήλικα παιδιά της).

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι είναι καλά στην υγεία τους αλλά διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μιλαμε για βοδια ,και μετα σου φταινε οι δρομοι ,το κρατος αλλα ποτε ο εαυτος τους ,που θα γινουμε ποτε εμεις συνειδητοποιημενοι πολιτες ,αμ δε!!!!!

  2. Το έχω ξαναγράψει: Ειναι απίστευτα γρήγορη η αλλαγή του φαναριού από πράσινο σε κίτρινο και κόκκινο. Ειδικά το κίτρινο δεν πρέπει να κρατάει πάνω από 1 δευτερόλεπτο!.. Ρυθμίστε το εκεί πέρα επιτέλους! Αυτό βέβαια δεν μειώνει τις ευθύνες των οδηγών που έρχονται από την Εθνική και μπουκάρουν με μεγάλες ταχύτητες προς Λουτράκι…

  3. Το παιζετε οδηγαρες μερικοι !αντε συμμορφοθειτε τρεχετε του σκοτωμου σε επαρχιακους δρομους ουτε φαναρια υπολογιζετε ουτε τιποτα .γκαζαρετε και οποιον παρει ο χαρος.Παρτε γαιδουρακια να τελειωνουμε.

  4. Το ασημί είχε μέσα δυο μικρά παιδιά και μια έγκυο , εκτός της οδηγού. Ενώ το άσπρο μόνο τον οδηγό. Μην γράφουμε ανακρίβειες.

  5. Οι μακακες που πήγανε και φτιάξανε το λύκειο εκεί στο κλειστό να δεις τι θα γίνει που είναι και κατηφόρα αλλά εάν σκοτωθεί έστω και ένα παιδί θα στους κυνηγήσει μέχρι τέλους γιατί βιάζεται έμαθα ο δήμαρχος να κόψει την κορδέλα για το λυκείο να παρουσιάσει έργο δεν ντρέπεστε λίγο όλοι οι δήμαρχοι που μετά από την χούντα που κτίστηκε το λυκείο κάνατε 50 χρόνια για να φτιάξετε ένα καινούργιο ούτε για φτυσιμο δεν είστε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog