Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι θα κάνει ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor: Ο ρόλος «έκπληξη» και η Ζυγούλη

- Advertisement -

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο, θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα; Γιατί θα πάει μαζί του και η Κάτια Ζυγούλη;…..

Το ότι ο Σάκης Ρουβάς θα πάει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor είναι γνωστό, ωστόσο δεν είχε διαρρεύσει τι ακριβώς θα κάνει στο παιχνίδι ο διάσημος τραγουδιστής.

Ως γνωστό, ο Σάκης Ρουβάς είναι το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ και εκείνος στηρίζει το κανάλι με όλες τις δυνάμεις του. Έτσι, όταν του έγινε η πρόταση από τον Τούρκο παραγωγό, με τον οποίο τον συνδέει εκτίμηση και φιλία, δεν μπορούσε ν’ αρνηθεί. Άλλωστε, είναι γνωστό, ότι στον Σάκη Ρουβά αρέσουν οι προκλήσεις.

Αν ωστόσο περιμένετε να απολαύσετε τον Ρουβά να αγωνίζεται μαζί με τους παίκτες αυτό δεν θα συμβεί, αφού ο παρουσιαστής του X-factor δεν θα πάρει μέρος στα αγωνίσματα.

Ωστόσο, θα έχει μαζί τους μουσικούς του και προφανώς θα είναι εκεί για να διδάξει τους παίκτες τα μυστικά του επαγγέλματος, αφού όπως αποκάλυψε χθες ο Τανιμανίδης στα επόμενα επεισόδια θα συμμετάσχουν και σε διαγωνισμό τραγουδιού.

Ετσι, ο Σάκης θα ετοιμάσει βαλίτσες μαζί με την Κάτια Ζυγούλη σε 10 – 15 μέρες ενώ η σύντροφος του τραγουδιστή δεν θα φανεί στο παιχνίδι.

Το αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ αποφάσισε να δεχθεί αυτή την πρόσκληση λίγο πριν από την έναρξη των live του X – Factor και φυσικά πριν από τις ετοιμασίες για τη βάπτιση του μικρού τους γιου, αλλά και του γάμου τους, που, θα γίνει στις 3 Ιουλίου.

Πηγή : The Toc

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog