Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη σπείρα τσιγγάνων που είχε χτυπήσει σε Λουτράκι, Κόρινθο, Ίσθμια, Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Όλα για όλα τα έπαιζαν τα (τουλάχιστον δέκα) μέλη μιας σπείρας νεαρών τσιγγάνων ληστών που χτυπούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, καθώς δεν δίσταζαν ακόμη και να καταδιώκουν τα αυτοκίνητα των θυμάτων τους με κλεμμένα οχήματα και να συγκρούονται μαζί τους για να τα ακινητοποιήσουν…

Δυο άνδρες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο στο Λουτράκι κατάφεραν να ξεφύγουν από τη συμμορία, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με δέκα (!) γυναίκες που λήστεψαν ξυλοκοπώντας τις την ίδια ημέρα στο Λουτράκι και την Κόρινθο, για να αρπάξουν τις τσάντες τους που είχαν μέσα χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Το ίδιο είχαν κάνει και την προηγούμενη Δευτέρα στο Κιάτο, με θύμα άλλη μια γυναίκα.

Από τις αρχές Μαρτίου, οι νεαροί τσιγγάνοι  είχαν κλέψει 11 οχήματα και είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλα έξι στην Κόρινθο, τους Αγίους Θεοδώρους, το Ξυλόκαστρο, τον Ισθμό και το Λουτράκι. Ένα από αυτά το έκαψαν καταστρέφοντάς το ολοσχερώς! Επίσης, είχαν διαρρήξει τρία καταστήματα, στο Λέχαιο, την Αρχαία Κόρινθο και την παλιά εθνική οδό Κορίνθου- Αθηνών, είχαν αρπάξει τις τσάντες άλλων τριών γυναικών και είχαν διαρρήξει δυο περίπτερα.

Από τους δέκα νεαρούς που συμμετείχαν στην σπείρα, συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 18χρονος που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Όλοι τους είναι κατηγορούμενοι για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, κλοπές και εμπρησμό. Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης της συμμορίας. 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog